t box

sinirsahibi
boyner holding’in bir pazarlama harikasi. donu sutyeni fanilayi kucuk kucuk kutulara doldurup uzerine de x milyon 950.000 gibi bir fiyat cekip kutular icinde 50.000(yaziyla elli bin)turklirasi iade ettikleri pareo’dan prezervatife kadar herseyin oldugu ticaret mucizesi.
lapsus
bildiginiz donu kutuya koydular sonra baktilar gidiyor her bulduklarini kutuya koydular.adinida t box koydular.
spooky
urun reklamlarindan bazilarini bizzat cem boyner’in yazdigi, tum dunyada satilan, tisortten prezervatife genis bir urun yelpazesi bulunan harika sekilli ticari urunler.
reddy
babalar gunu dolayisiyla yayinladigi prezervatif reklaminda "babasini kimseyle paylasmak istemeyenler icin" esprisini kullanan marka.
http://www.t-box.com.tr
goetica
urunleri pratik ve kullanı$lı olan,saatten iskambil kağıdına $emsiyeden çakmağa kadar çok geni$ ürün yelpazeleri olan ve bunun pazarlamasını mükemmel yapan marka,zira insanın içinden butun t box standını alıp gitmek geliyor.
chez bo
boyner e bagli bir iç çamasiri markasidir.hatta artik iyice cosup semsiye çanta ve dahi prezervatif pazarlamaktadir.bunlari böyle minicik kutulara koyup preslerler ve açinca içinden geyik geyik bir sürü luzumsuz yazi çikar.ayrica bu markanin bir kaç yil önce antalya kale kapisina yakin bir binadaki reklam panosundaki kizin poposu çok görünüyor diye belediyeden uyary almistir fakat bu matrak marka resmi kaldirmayip popo kismina t box sansür bandi diye cart yesil bir serit yapistirmistir
civeng
#955936

reklam lyrics :

mmm t-box!
uuu t-box!
vuu t-box!
ups t-box!
şlak t-box!
aaa t-box!
foşş t-box!
tıss t-box!
ups t-box!
ooo t-box!
çüş t-box!
oha t-box!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol