tuvalet kağıdıni mendil olarak kullanmak

sarsilider
grip , nezle gibi sumuklu hastalıklara kapılmıs ınsanların , sumuklerıne kagıt mendıl yetıstırememesı sonucu bır cesıt tasarruf etme yontemıdır. alır yanına bı rulo tuvalet kagıdı dıledıgınce honkurur , sumkurur. karısan yok eden yok.
downinahole
ikili ikili koparılıp kullanılır daha ziyade.ancak nezlenin şiddetiyle doğru orantılı olarak sarf edilen sümük miktarına göre artabilir de.
puppeeter
ters yüzünün kullanilmasi gerekir,zira ön yuzeyi baska bölgeler icin tirtikli, hatta zimpara gibi oldugu icin burun gibi narin organlari tahris edebilir.
catatonic
ses izolasyonu normal mendillere nazaran daha kotudur ancak dinlenesi senfoniler iki burun deligi araciligiyla gayet guzel vuku bulmaktadir. cevrede bulunan insanlarin tempo tutmasina olanak saglamaktadir.
offf be
burnu sürekli akan insanlar için ekonomik bir kullanım şekli. paket paket kağıt mendilin yapacağını bir rulo tuvalet kağıdı yapar. kağıtlar çok büyük olmadığı için bir kez kopardığınız parçaya bir daha burnunuzu isteseniz de silemezsiniz, bu yüzden de hijyeniktir.
matrax
konu hakkında hiçbir tecrübem olmamasına rağmen bana başka bir tecrübemi hatırlatan ve yeni bir başlık açmakla açmamak arasında gidip geldiğim,ki eğer takdir görürse açabilirim, o da şudur ki:tuvalet kağıdının bittiğini,ihtiyaçtan sonra farkedip tuvalet kağıdının rulo halinde durmasını sağlayan iç kısımdaki kartondan medet ummak.
totik
aşk acısı durumunda birkaç rulo alınır kapı kilitlenir saatlerce ağlanır aslında tuvalet kağıdı bu işe yarar.
instrument
öğrenci evinde bitmek üzere olan son rulo tuvalet kağıdı sabah kahvaltı masasında oradan akşama kadar tuvalette sonra tekrar akşam yemeğinde masada kullanılabilir. görülmüştür.
elma sekeriiii
bireyin tuvaleti duvarları yerleri her bi haltı temizse, neden olmasındır.

misal ben, peçetemiz biterse gider tuvalet kagıdını peçete niyetine kullanırım. gocunacak bir $ey yok.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol