sex yaptığı erkekleri başkalarına anlatan kadınlar

imgoindeeperunderground
genellikle penis buyuklugu ve yatak performansi ile sinirli olan konusmalardir, daha fazla detaya giren kadina rastlanmamistir . her seye ragmen ayni turden erkekler kadar rahatsiz edicidir. dinlemek istemeyen insan icin kabus bir andir. bana ne seklinde cevaplandirilmasi cok muhtemel durumlardir. ayni zamanda bahsi gecen erkek arada bir de olsa biraraya gelinen bir erkek kisi ise her karsilasildiginda onceden alinmis bu luzumsuz bilgilerin hatirlanip rahatsiz olunmasi seklinde bir vukuata sebep olur.
goretomb
erkeklerin bir parca karizmasi dahi olsa yerle bir edicek dedikodulardir.bu tip insanlar olan bitenleri abartilmis sekilde dillendirdiklerinden adam buyuk ihtimalle rezil kepaze olucaktir.
sinirsahibi
sacmaladiklari her hallerinden belli olan xx kromozomlulardir. zira herhangi bir olta atma durumunda apisip kalmalari pek bi olasidir. anlattiklarinin %90(yaziyla yuzde doksan)i kafalarindaki fantazilerden olusmaktadir.
biskuvit
bayanlar arasında rekabete dönen olaylardan biridir sex. o yüzden yasşadığı ilişkileri anlatarak bu rekabete ortak olmak isterler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol