sex yaptığı kadınları başkalarına anlatan erkekler

0 /
darklord
hatun ki$i ile yatmak icin turlu $aklabanliklar yapip kelimenin tam manasi ile dilenci modeline donen erkek ki$inin i$i bittikten sonra kendi arkada$ guruhuna olayi ballandira ballandira anlatip kendi ispat etme durumudur.bu tip insanlar ezik ve ozguveni olmayan insanlardir ve bu tip olaylarla ilgi cekmeyi yada goz onunde olmayi amaclarlar olan sadece ve sadece hatun ki$iye olur ve artik adi motor dur.
imgoindeeperunderground
genellikle elini tutsa saatlerce opustum, opusse yattim seklinde anlatan ve aksinin duyulmasi durumunda rahatlikla rezil olan ezik insan turudur. bakir olmasi muhtemel erkektir. arkadaslarinin yaninda aslan kesilir, yatagi gordu mu nefesi kesilir bir turdur. komiktir.
sinirsahibi
sacmaladiklari her hallerinden belli olan xy kromozomlulardir. zira herhangi bir olta atma durumunda apisip kalmalari pek bi olasidir. anlattiklarinin %90(yaziyla yuzde doksan)i kafalarindaki fantazilerden olusmaktadir.
(bkz: copy paste)
janisjoplin
anlattiklarinin sadece yuzde onu dogru olan ve millete aptiklarini abarta abarta anlatip boylarinin uzamasini siddetle bekleyen kisi ve kisicikler
ithilquessir
erkekler.

kotu bir genelleme. ama dogru degilse sadece seks yapmayan erkekler yuzunden dogru degildir. erkekten erkege degisen, biri laf arasinda cok ince bir gulumsemeyle cok yakin bir dostuna hafiften tinlatir, digeri dolmusta tanistigi adama kahkahalar ve abartilar esliginide bire bin katarak kendini over. ama anlatim sabittir. bir sekilde belli edilir.
mad
bu tip erkekler gösteriş meraklısıdırlar.. yaptığı,aldığı,giydiği herşeyi karşındaki insana bi anlatma çabası içerisindedirler ki öle böle değil paso sallarlar çoğu zaman.iş sex konusuna gelince beyindeki fantazi merkezi acayip çalışır kişinin..yok şuraya gittik şöle yaptı böle yaptı sora ben şunu yaptım falan filan karşıdaki adamı bunaltıp..ulenn bendede var seninkinden onun işlevide aynı..diye düşüncelere sürükler..anlatıcı bu durumun hiç bitmemesini istesede dinleyen için bu dakikalar ölüm gibi gelebilir.
scapegoat
icten ice kufrederek dinlemek zorunda birakildigim ama yetince de "eytere beaah $imdi bi tecrube de ben yasatacam sana" dedigim , yemeyince de "heh heh hadi bakalim, hmm, vay be" vb efektlerle dinler susu yaptigim insan olmaya cali$an topluluktur.
stella
istisnasız her erkek. ha siz "yok canım" diyorsanız, yalnızca söylenenler kulağınıza gelmemiştir. bu tür erkekler, yani tüm erkekler deneyimlerini başkalarına anlatarak -egolarını tatmin eder-, arkadaşlarının cinsel bilgilerini artırır, anlattığı kişi veya kişilerle ilişkisini geliştirir. ha bir de kızı rezil eder, gözden düşürür; orası önemli değildir. evet, dalga geçmek maksadıyla söylemiş olsam da aslında önemli olmamalıdır. ama toplum yapısı, genel fikirleri değişmediği; gelişim ve değişime karşı direnişi devam ettiği sürece denilen önemli olacaktır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol