misafirlikte sifonun calışmaması

esmeralda
misafirlikte kakanızı yaptıktan sonra sifonun çalışmama durumunda insanın içini bir heyecan bir korku kaplar.akabinde yapılacaklar insanın yaratıcılığına kalmıştır.
episodes
böyle bir durumda önce bokun ustu bol miktarda tuvalet kagidi ile kaplanir. sonra musluktan bir miktar su icmek suretiylen, kucuk ci$ hazirlanir. tuvalet kagidinin ustune ozenle ve sari sari yapilir. boylece son giren, tuvalet kagidindan ve boktan mesul olmaz. misafir kisi sadece sidikten mesul olur ki, iseme eylemi hic kuskusuz devam eden misafirlik surecinde sicmaya gore daha kabul edilebilir bir durumdur. (bu arada tazyikli sidiginizle de saga sola sacilan poh parcalarini temizleyin de tuvalet kagidinin altinda ne oldugu anlasilmasin her ihtimale karsi)
puppeeter
gittiginiz eve kendi özunuzden bir hatira birakma imkani saglayan ender olaylardandir ki en degerli hediyelerdendir el emegi göz nuru olmasindan dolayi;ev sahibinin/sahibesinin sevinecegi göz onunde bulundurularak islik calip,eller cepte, kafa yukarida arkaniza bakmadan,bahar ferahligi gönül rahatliyla mekani terkedebilirsiniz.e zaten hediyenizi begenmemmisse bir daha ne hediye birakirsiniz ne de o eve gidersiniz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol