enteresan kedi davranışları

greyfurt
mama kaplari silme dolu oldugu halde, illede bizim yedigimiz yemekten yemek icin apartmani ayaga kaldiracak kadar cok miyavlayip, sonra önüne söz konusu yemek kondugunda 2 lokma alip gitmek. (dövermisin öldürürmüsün ?)
netekim ilginc organizmalardir.
not: dikkat ettiyseniz "mama kabi" demiyorum, "mama kaplari" diyorum. bu kadar simartirsan sonuclarina katlanirsin.
addicted to pain
enteresan kedi davranışları vardır elbet ama bu bi yerlerini yalamak,ağaca çıkmak falan değildir heralde.zira kedi yani bu koltuğa oturup kemerini bağlıyacak,bıçak sağda çatal solda yemek masasına oturacak hali yok.haa dans eder,ne biliyim gider şarkı söyler falan eyvallah.

(bkz: kedidir ne yapsa yeridir)
(bkz: kedi lan bu)
greyfurt
bütün öğleden sonra camin kenarına oturup, agaclarda oynasan kuslari izleyip, arada konumunu unutarak sanki yakalayacakmis gibi cama pati atmak, orada uyuyup kalmak, uyanıp tekrar aynı şeyleri yapmak.

bi şeyler alırken gizlice dolaba girmek ve orada kapali kalmak. "ulan bu kedi nereye kayboldu?" diye odalarda gezinirken, girtlagi patlayana kadar miyavlamak. "ay yazik cok korkmus, bi daha yapmaz canim benim" dediginizin ertesi günü gene siz bisiler alirken dolapta kapalı kalmak. (bok var o dolapta)

türlü paralar harcanarak ona özel alinan oyuncaklarla oynamayip, gene gidip dantellerle oynayip kafasına resim cercevesi, biblolar felan düşürmek.

her firsatta komsu evlere girip, komsularla "kıta sahanlıgı" yada "casus belli" problemleri yasamamiza sebep olmak.
kitten
rüya görürken içeriğe göre burun, pati, göz kapağı, bıyık, kulak hatta tüm bedenin kıpırdanması, titremesi hatta artık rüyasında ne görüyorsa şapur şupur yalanmak.
gecenin bir vakti elbise dolabına girip orada uyumak istemek ve bunu tek başına yapamayacağı için kapağı açmanız amacıyla ciyak ciyak bağırarak sizi uyandırmak.
mama kabında maması dururken eldeki lahana turşusu, şeftali gibi yiyeceklere saldırmak.
nickten yana sansim yok
ağzıyla su içmez oldu dübürzâde. patisini suya batırıp oradan içiyor. elinden gelse mamayı da öyle yiyecek de...

ha bi de böyle yorganı falan hiç bozmadan altına girebiliyor ya ona bitiyorum. nasıl beceriyor piçovski hâlâ anlamış değilim.
sipsi
dış kapıyı açar açmaz karşı komşuya kaçması. merdivenlere falan değil direk komşunun kapısına gitmesi. çok sıcak olan yaz günlerinde dış kapı açık oturan komşuyu, bir anda eve dalıp rüzgar hızıyla koşarak koltuğundan sıçratması, evet. ne halt var çözemedim o evde..
tasarimharikasi
kankamın siyam kedisi bildiğin sayko. biz önceden "sünepe bu kedi düzsen tepki vermez" diyoduk lakin kendisi atletizm, uzun atlama, arkandan gelip olmadık yerde uçan tekme atma derken baya bi kendini geliştirdi.

seni seviyorum gene de lan piç osman

edit:lakabı budur aramızda.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol