karaktersiz

goretomb
diger insanlarin karakteristik ozelliklerinden farkli bir tutum sergiledigi dusunulen insan.
farkli da olsa gene bir karaterdir esasen.goreceli bir kavramdir bu.
independence
hayatlari yalanlar uzerine kurulu olan, yalanlari ile ba$kalarini kandirdiklarini zannederken esas olarak tamamen kendileri bu cukurun icerisinde ya$ayan, yakinlarinda bulunan insanlari da kendi ya$adiklari camur deryasinin icerisine cekmeye cali$an ve bunu buyuk bir keyifle yapan insan sifati.cok ama cok uzak durun boylelerinden.kimi zaman yaniniza bir arkada$, kimi zaman bir dost kimi zaman da bir sevgili olarak sizmaya cali$abilirler.$eytanin yeryuzu temsilciliginde yerlerine kimse atanamaz.en nefis duzenbazliklari bu ki$iler yapar cunku.ya da yaptiklarini zannederler en azindan.
expert3
sürekli bir şeyler hakkında karar veren ama hiç bir zaman o kararlarını yapmayan, yapamayan kişilerdir. kendimden biliyorum saçma sapan şeyler hakkında karar alır ve bunlardan hemen vazgeçerler bu tipler. yine kendimden biliyorum cok kararsız olurlar bazı zaman bunlar. iyi insan değillerdir aynı zamanda bu kisiliksizler.
hayalbaz
karaktersiz lafı aslen kişinin hiç bir şekilde bir karaktere sahip olmaması demektir fakat bu lafı kullanırken güdülen asıl amaç kişiyi karakteri bozuk olmakla suçlamaktır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol