puzzleda kayıp parça

downinahole
yokluğu ancak yenisi alınarak giderilebilir.zira komşunuza gidip, ’’benim şu puzzle ın şu parçası kaybolmuş, varsa sende alabilir miyim, müsaitse tabi’’ denmez.illa tamamlamak isteniyorsa yenisini almak zaruridir.yenisini alınca da kayıp parçayı bulmak bir hayli zaman alabilir.hazır yenisini almışken puzzle ı yeniden yapayım sevdasına da düşülebilir.fakat bu sefer herhangi bir parça kaybolursa ben ne yaparım, nereye giderim gibi bir derdiniz olmaz.çünkü kapı gibi yedeği durmaktadır yan tarafta.lakin aynı parçaysa söz konusu kayıp olan, sıçtığınızın resmidir.komşu formülü yine işe yaramaz.üçüncüye de gidip aynı puzzle ı almak bu entry i okumak kadar yorar adamı en az.
ilseyim
bütün puzzleı yaptıktan sonra eksikliği fark edilen, kafayı yemeye sebep olan parça. gerçi puzzle yapılırken de sürekli şu parça kayıp mı acaba diye kuşkuya düşülür ama genelde o parça bir yerlerden çıkar.
ragnarok
bir ressam arkadaşım kayıp parçanın aynısını yapmıştı.yeteneğiniz varsa kendiniz tamamlayabilirsiniz yoksa da yetenekli birinin bulunması şarttır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol