kahve falı

0 /
independence
kahvenin dibinde kalan tortuya yuzlerce mana yukleyerek hayal gucunu kar$i tarafa yansitmak, kisacasi ki$iye duymak istediklerini soyleyerek o ki$i kandirmak.para kar$iligi yapilanlar ise direk dolandiriciliktir.
webgum
iki yol var, yolculuga gideceksin, 7 sayisi cikmis 7 vakte kadar guzel haber alicaksin, kus var bi mektup alacaksin, at murat demektir, anahtar cikmis ev alacaksin, horoz var adak adamissin tutacak.... seklinde kaliplasmaya gitmis ve yaraticiligi korlesmis fal cesididir.
pariscombo
-muberra ne cikmis falimda?
-meme cikmis necati!bu ne necati?kim var hayatinda necati?
-ne diyosun sen muberra?
-seni sor ilan edicem necati!
queen
fincanin orasina burasina bakip "sende cok goz var" cumlesini fiks menu olarak sunan fal cesidi. bir de bazi tiplerin bu gozleri patlatmak adini verdikleri fincana parmak daldirma eylemleri vardir.
darth sidious
kahve falinda telveden kalan beyaz kisimlara degil de telvenin sekline anlam vermek psikolojik acidan paranoya belirtisidir bilgilerinize. gerci kahve falinin kendisi paranoyadir ya hadi bakalim.
my son is father
677 sayılı "tekke ve zaviyelerle türbelerin seddine ve türbedarliklar ile bir takim unvanlarin men ve ilgasina dair kanun"a göre falcılık ve üfürükçülük,büyücülük ve nüshacılık çercevesinde yasak olan bir vakıadır.
abbaxxas
hep merak etmişimdir kahve bulaşığından geleceği gören göz acaba supangle tenceresi bulaşığından neler görür???
goetica
bazılarının sallarken götlerini kullandıkları,bakılması için kahvenin fincanın sadece 1 yerinden içilmesi gereken ve kapatırken de saat yönünde çevrilmesi gereken $ey.bir de inanç vardır uzerine metal(para,yüzük vs.) koyulursa kötülükleri aldığına dair,onu bilemem.çoğu ki$i sallasa da çok güzel bakanları da mevcuttur..fala inanma falsız kalma o ayrı..
nopanic
yaptığım istatistiklere göer kahve falı baktıran insanlarn;
- %90ının yolu vardır
- %70inin yüreğine ay doğmuştur
- %85inde nazar ve göz vardır
- %75inin gözaydını ya da aydınlık,temiz bir telefon konuşması vardır.
ayrıca tüm bunlar 3 vakte kadar olmaktadır
salome
fas’daki falcilar hakikaten tuylerinizi diken diken edecek hatta ve hatta 3 gece uyutmayacak seyler soyleyip hayatinizi altust edebiliyorlar.
bugulucam
hayal gucu kuvvetli bir arkadasimizin fincan dibindeki tortulara bakarak dogaclama hikaye okumasi.genc kizlarimiz ’ne zaman evlenicem pakize abla’ diye baktirmaktadir genelde.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol