çin işkencesi

pariscombo
sandalyeye bir kisi oturtturulur.elleri ve ayaklari baglidir.oldukca yuksek bir yerden kafasina su damlamaya baslar..damlalar ilk etapta kisiyi etkilemezken daha sonra kafada agrilara ve balyoz iniyormus hissine yol acar..bu sadece cin iskencelerinden bir tanesidir.
independence
cinlerin yaptigi i$kencedir bu..insanlarin evine girerek verdigi rahatsizliklar bir sure sonra i$kenceye donu$ur insan icin.sagda soldan tikirtilar gelir ama ortalarda kimseler yoktur..hatta kimi bayanlar kendilerine cinler tarafindan tecavuz edildigini de iddia etmi$lerdir..o nasil oluyorsa oyle artik..demek ki cinlerin de tecavuzcu coskun turunde bireyleri var..acaba jenna jameson gibi cin var mi ben $imdi onu merak ettim.
su
bir kovanin icine fare konur ve sonra kova tene degecek sekilde insanoglunun ustune konur.kova herhangi bir sekilde atesle,yani sicak birseyle isitildiginda fare kovadan cikmak icin teninizi yirtarcasina tirmalar,ananizi bile beller valla,filmlerde ole oluo en azindan.
alchoburn
çeşitli şekilleri mevcuttur. cezalandırmak veya uygulanan kişiyi konuşturmak amacıyla uygulanırlar.

en bilinenlerinden biri koltukaltına haşlanmış yumurta koymaktır.

ayrıca tecavüzcülere uygulanan ceza yöntemi de pek bir ağırdır. ilk dönemlerde bu kişilerin uçkurları sıkıca bağlanarak böbrek iltihabı ile ölmesi sağlanırmış. sonra daha bir fantastik uygulamaya gidilmiş, bu kişilerin penisinin ucuna ufak giyotine benzer bir alet takılarak,karşılarında dansöz oynatılmış. erekte hale gelen kişi, giyotini çalıştırarak uzvunun kesilmesine neden olur ve kişi kan kaybından ölürmüş.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol