sanal kredi kartı

independence
online odemelerde kullanilan en guvenli kredi karti ce$ididir.internet bankaciligi yolu ile fiziksel olarak aslinda var olmayan, fakat her tur kredi karti odemelerinde kullanabileceginiz bir kredi karti numarasi var olan sanal kartiniza yapmayi du$undugunuz harcama kadar para transfer edersiniz, ali$veri$inizi yaparsiniz ve kartinizda kalan miktari yeniden hesabiniza geri transfer edersiniz.boylelikle kredi karti numarasini verdiginiz ki$inin daha sonra bu karttan sizin isteginiz haricinde para cekmesi soz konusu bile olamaz.keyifli bir $eydir.deneyin seveceksiniz.
independence
artik pek cok internet sitesinde kredi karti ile yapilan ali$veri$lerde size ayri bir sayfa acilir ve bu sayfada kredi kartiniza ait pek cok bilginin yanisira $ifreniz de istenir.oysa siz sanal kart olu$tururken $ifre belirlemezsiniz zira $ifre belirlenecek bir bolum yoktur.artik bu zorluk da a$ilmi$ durumda.girersiniz internet bankaciligi bolumune $ifre i$lemlerinden $ifre tanimlarsiniz sanal kartiniz icin ve her turlu internet ali$veri$inizde kullanabilirsiniz.bu anlattiklarim garanti bankasi’nin internet $ubesinde uygulanabiliyor.ba$ka bankalarin internet $ubeleri ile alakali bir bilgim yok.
herkonudafikrimvar
bir arkadaşım ikea mirror siteden dolandırıldığından beri güvenle kullandığım banka özelliği. ne kadarlık alışveriş yapacaksam o kadar limit açıyorum. geceleri rahat uyuyorum
adige
kullanımı yayginlastiginda,guvenlik zaafiyetlerini ortadan kaldırıp, kredi kartı yolsuzluklarinin önüne geçecek uygulamadır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol