hanım kos sözlüğü fethullahcilar basmis

duncan mac leod
bugüne istinaden deliler gibi nur yüzlü fetoş hakkında yazılan yazılara bakılacak olursa... bunu çıkartan yazarın haklı olduğu düşünülebilir...

elibet tabii,insanoğlu nun tinsel,ya da ruhsal ihtiyaçları olabilir.tabii sözlük ortamında bunu 25 e yakın entry le;
"benim hocaefendim uludur" tarzında açmamak lazımdır...

hele bir de bu insan türkiye cumhuriyeti devleti rejimi için ciddi bir tehdit oluşturuyorsa.

insanların inançlarını çeşitli interaktif yollarla bir taraflara çekebileceğini zanneden insan evlatları varsa ki-benim gördüğüm kadarıya-hataya düştüklerini bir kez daha ikrar etme zorunluluğu görüyorum..

ciddi anlamda konuyu toparlamak ,yerli yerindeyse olayları bir sonuca bağlamak bizim için elzemdir...

ha sonuç mu?

"türkiye cumhuriyeti devleti ,içi boş çöl kokulu bedevilerin mesire yeri olamayacak kadar kutsaldır"

tabii sözlük için de aynı şey geçerli...
nick nicki nickince
hilafetin hala en büyük savunucularından birinin, ülkesini "inanılmaz seven" ancak "bilinmeyen" bir hastalık nedeniyle yıllardır amerika’da yaşayan, açtığı "türk" okullarıyla türk adını kirletmekten başka bir işe yaramayan "ulu efendi"nin savunucularının sabahın 3’ünde fethullah gülen hakkında 40 entry girmesi sonucu bünyenin ister istemez verdiği tepkidir.
adrenokortikotropik
müridin yanı hocasının yanıdır atasözünden mütevellit hani siz de hocanızın yanına,iti köpeği kurbanı olduğunuz yere,fetocuğumun şevkatli kucağına gitseniz de aradığınız huzuru zaten tapulamış olduğunuz(!) cennetten önce yalan (?)dünyada da bulsanız,çifte kavrulmuş gibi leziz olmaz mı? demek istediğimiz bir grup insanın sözlükte cirit atması ve sağa sola saldırması hadisesine karşı salih amcanın naciye teyzeye söylediği sözdür.budur evet,yarım saat önce söyledi,ben duydum.
thewall
çoğunlukla tüm sözlüklerde rastlanan bir durumdur. çünkü bu arkadaşlar herkesi erdirmeyi kendilerine bir borç bilmişlerdir. said nursi,stv gibi şeyler duyulduğu zaman hemen anlaşılası zatlardır. akabinde, millete pek fazla bulaşmasalar ne iyi insanlar halbuki? sorusu aklımıza takılmaktadır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol