samsunspor

made in heaven
turkiye 1. liginde mucadele eden takimlar arasinda hic bir amaci olmayan tek takim.kumede kalmak gibi bir amaci bile olduguna inanmiyorum.zaten boyle giderse bir bilemedin iki yil icerisinde kume dusmesi ongorulebilir.
psychic
besiktas tribundeki bicaklanma olayinin ardindan samsun deplasmanina gelmistir. sirinler grubu baslar tezahurata:
-katil besiktas laylala lay lay...
cevap gecikmez:
-iddaci samsun laylala lay lay...
onur55
birinci lige cikan basketbol takimini ’sponsor bulunamadi’ gibi aptalca bir nedenle ikinci kez ligden ceken spor kulubu.ama artik spor kulubu diye anmamak gerekir.cunku yoneticilerin futboldan baska ilgilendikleri spor dali yoktur!bu takimin yoneticileri samsun halkinin basketbola olan yogun ilgisini goremeyecek kadar kordur.kulüp yönetimi her yyl ligde kalmaktan ba?ka hiç bir iddiasy bulunmayan futbol takymyna milyarlar saçar ama syra basketbola gelince syrtyny döner.
ankakusu
deniz baykal ligden dusmemesi gerek dedigi iki kulupten biri.

gerekcesi ise: "büyük üzüntü duyuyorum. böyle bir ligde diyarbakırspor ve mustafa kemal’in ilk adım attığı samsun’un mutlaka bulunması gerekir. bize kimse kural, federasyon demesin, önemli olan türkiye’nin barışı ve kardeşliğidir" !!!

o zaman her takimi ilinin mazisine bakarak super ligde oynatalim. ilginc tabi benim ulkem.
levis
1965 yılınca kurulmus kırmızı beyaz forması olan takım
trafik kazazı sonucunda 11 futbolcusunu kaybettikten sonra formasına siyah rengini de almıstır
kuvass
bank asya birinci lig’de son 4 haftada oynadığı maçları kazanarak tehlikeli bölgeden iyice uzaklaşarak play-off bile düşünmeye başlamış güzide anadolu takımımız.
yesilvaditelliogullarinindir
son iki yıldır federasyon tarafından hakkı yenmeye doymamış anadolu kulüplerimizden biri.
federasyon'un bu yaptığı zalimliğe itiraz etmenin dilencilikle, fakirlikle falan alakası yoktur, adalet ile alakası vardır fakat federasyon adalet diye bir kavramdan bi-haberdir.
federasyonun adaleti iş samsunspor gibi lobisi az anadolu kulüplerine gelinceye kadar şu şekilde işlemiş ve kimse de engel olamamıştır;
yüz yıllık kulüpler şike yüzünden uefa'dan ceza alırken federasyon tarafından 1 puanları dahi zai edilmemiş bjk aldığı türkiye kupası'nı kendi teslim etmek zorunda kalmıştır(gerçekten erdemli bir duruş sergilemişlerdi).

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol