requiem for a dreami izleyip uyuşturucuya başlamak

melankomik
requiem for a dream denen nifak tohumunu izledikten sonra efkarlanip "batsin lan bu dunya, niye yasiyoruz ki huleeyn" moduna girip kendini uyusturucuya verme eylemi.

efendim insanlara uyusturucunun zararlarini anlatmak icin yapilan bu film aslinda daha cok kisiyi ke$ yapmaktadir, bu filmi izledigim gece sabaha kadar icmistim sahsen.

mare crisium
bu filmi izleyip de bikaç gün içinde kendine gelmeyi başarabilen insan daha tanınmamıştır...film insanın insan olduğu için utanmasına ve lanet olsun hayat bu kadar kirli işte gibi bi melankoliye kapılmasına sebep...sarsar...hele o caanım jennifer connelly’nin o tokmak gibi zencinin hain ellerine düştüğü ve o iğrenmeyle alnında çatlayan çaresizlik damarı insanı intihar bile ettirir derecededir neredeyse....
alacakarga
filmin vermeye calistigi mesajlardan nasibini al(a)mamis , uyusturucuya baslamak icin bahane arayan ve bahane olarak da bu filmi secmis, dengesiz, suursuz, zeka seviyesinden suphe edilebilecek organizmanin yapacagi eylem.
melankomik
sigaranın zararlarını anlatan bir video izledikten sonra efkarlanıp sigara yakan insanların yaptığı şey de bunun bir benzeridir. aferin hepsine.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol