gelin başı

janisbaby
her genç kızımızın hayalinde vardır bu gelin başı olayı. gereksiz bir ritüeldir, fotojeniklik amaçlanıp maymunluk elde edilir.
öncelikle saçlar düğünden 6 ay 1 yıl kadar önce uzatılmaya başlanır, asla kesilmez; düğün günü deliler gibi kabartılır, krepeler atılır, gereksiz, çirkin bir topuz yapılır. buna birde makyaj eklenince buyrun cenaze namazına.
birde müstakbel damadımız bu saçı sökmeli, ilginç metalleri ayıklamalıdır. gerdek gecesi ertelenir vs.
kötü birşey kısacası.
goetica
her gelinin olmazsa olmaz ayrıntısı olmasının yanısıra gelin hanımlar butun gun kuaförde durup sonunda nasıl o iğrenç topuzları yaptırırlar anlamı$ değilim henuz.ustelik duğunden önce bir de bu saçın provası yapılır.ortalama kuaförlerde 300 - 400 ytl civarı iken ortalama ustu kuaförlerde..aman allah yani..

bunun haricinde gelin ba$ı yapılırken en az 10 kutu saç spreyi 1239812398714 tane tel toka kullanılır.o tokalar kafaya batar, i$kence olur.

yazıktır / günahtır.
bendis
komşunun oğlan evleniyo, komşumuz bize geldi acıdım kadına uygun fiyatlı bi kuaför biliyor musun kızım dedi. 4 kez saç yaptırıcakmış gelin hanım, incir ağacı mı dikiyon mübarek.
scalet
klasik kuaforlerin gelin basi diye geline pardon damada kol boregi gibi fatura dayadiklari hede. makyaj ve sac ulan alt tarafi. yeniden mi yaratacaksin o kadar para alip. dugunlerde alinacak ve yapilacak listelerinin olmazsa olmazidir. hele birde gelinin kiz kardesi coksa damada bol sans dilemek gerekir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol