mini etek altına tayt giyen kız tipi

0 /
onurdogu
muhtemelen altım görülmesin rahat rahat etrafa serilebileyim amacı ile yapmışlardır bu eylemi. tabi bir de o içlerindeki çılgın ve yetenekli modacıyı ortaya çıkarttıklarını düşünmeleri de olayın bir parçasıdır.
ve de ayriyetten tabiki ayar listemin başında gelebilecek zaatlardandır. cemiyetten en iyi kızlar isimli parçayı burdan kendilerine armağan edesim gelir. her gördüğümde de bağırarak şu kısmını zikrederim:
(bkz: bir de pantolon üstüne etek giyenler var)
salome
cirkin, yagli yada kisa bacaklari ile etek giymeye can atan, bir anda sasirtici bir sekilde moda haline gelivermis (muhtemelen "oyle" bacakli kizlarin gonlunu yapmak amaci ile)etek ve tayt kombinasyonunun kurbani kizlar.

edit:simdi bunu okuyan "oyle" bacakli kizlar delirmesin de ne yapsin
akasha
üşümüştür, külotlu çorap giyse kimse laf etmezken biraz daha kalınını geçirip daha rahat etmesine neden bu kadar garez edildiğini anlamıyordur. tiptir ya, sol framede görüldüğü an saydırılmalıdır.
schenardi
mini etek giyme hevesini tatmin etmek fakat o kadar da dışarıya malzeme vermemek niyetinde olan tiptir. bu kombinasyondaki eteklere bakıldığında sözkonusu etekler, gerçekten de tek başına giyilip sokağa çıkılmayacak kadar minidir. aslında başlıkta zikredilen tip, tayt üzerine etek geçiren kız tipi olarak da düzeltilebilir; zira eteğin oradaki amacı taytın belli ettiği bazı müstehcen hatların görünümünü engellemek olarak da kabul edilebilir.
ayakli sozluk
geçen senenin en kötü modasına ayak uydurmuş olan kızdır. bu sene kendisinden yüksek bir performansta bulunup mini eteğin altına tayt giymemesini bekliyoruz.
kurabiye
canı nasıl isterse öyle giyinen kız modelidir; fakat er kişiler için bir hayal kırıklığı olması kaçınılmazdır.
deepblack
bacakları istediği kadar güzel olsada yakışmayacak olan kızdır ki eğer bir de bacakları kalas gibiyse zaten bakılmayacak olan kızdır.
van ness
aslında uzun bacaklı kızlarda o kadar da kötü durmuyor bu meret fakat geneline bakıldığında geçen senenin gereksiz şeysi. yok yani bir kaç katalog çekiminde farkettim kızlar uzundu, ablalarda ablaydı tabi.
independence
vardi hakikaten boyle tipler, sonra sanirim belediye tarafindan falan toplatildilar ki pek gozukmuyorlar artik cevrede.

mini etek giy, altina da tayt giy.

yahu hangi dunya ulkesinde boyle bir manzaraya denk gelinebilir ki sorarim size. bu aynen abartili gogus dekoltesi sahibi bir kiyafet giyip icerisine de dik yakali kazak giymekle e$deger degil midir? nedir yani, mini etek u$utuyor mu da sicak tutsun diye tayt giyiliyor? e o zaman mini etegi giyme, u$ume? daha pratik bir cozum degil mi bu?

cok $ukur o gunleri de atlattik, cok $ukur.
mmkurabiye
umarım birgün gaza gelip de böyle bir hata yapmam dediğim kız modeli.
bir de bu tipler dizin altında biten taytları tercih ederler.
uzaktan bakınca ne farkı var paçalı dondan allasen sanki dereye çamaşır yıkamaya inmiş de eteğini sıyırmış,donu kalmış gibi.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol