erkek gibi kızlar

0 /
lepiska
itici kızdır. hele bir de oğlum,abi kelimelerini bolca kullanıyorsa, küfür ediyorsa hele hele çok cici giyipte bu tarzda davranıyorsa hiiiiç çekilmez.
hea buraya mi yaziyoruz
güzel modelleri de vardır. bu tip kızlar böyle olmak için uğraşır genelde. maç seyreden kızların erkekler arasında daha çekici olduğunu düşünenleri de vardır. özentilik işte. gelir geçer. yaşlanınca unutursun.
ilseyim
erkeklerle iyi arkadaşlık eden ama genelde sevgili olamayan tipler. ama gerektiği yerde dişileşenleri de vardır.
stella
"erkek gibi" oldukları için övünürler. bunun mantığını anlayabilmiş değilim. bir kız, bir kızdan beklenmeyecek bir şey yapınca "vaay, erkek gibi kız." denir. bunun yanı sıra bir erkek kadın gibi davranınca onun için ibne, nonoş, tekerlek gibi iğrenç tabirler kullanılır. demek ki, bu dünyada kadın olmak kötü, erkek olmak iyidir.
triceratops
davranışlarıyla kendisini kızlık vasfından uzaklaştıran kız modeli.insanın böylelerinde dişilik duygusu olduğuna inanası gelmiyor.
stern
geneli şımarıktır.erkek gibi olarak,erkeklere daha yakın olmak ve dikkat çekmek gibi yanlış bi düşünceye sahiptirler.
onununkoru
bunlar klasik hatunlar gibi ota boka mızıkmazlar kendi işlerini kendi hallederler "ay onu yapmam ay bunu deme" demezler. dağa tepe tırmanır gıkları çıkmaz kodumu oturturlar.
esmeralda
vardır efendim böyle tutuğunu koparan,erkekleri döven,her ağaca tırmanan,mahallede sırf onun sözünün geçtiği hanım ablalarımız.bundan farklı olarak,gerçekten erkekliğe meyilli bir kız vardi ben küçükken bizim mahallede deri ceket giyerdi kumaş pantolon,sivri burun pabuç,tesbih falan.meğersem benden hoşlanırmış,bunu duyduğum an yıkılmıştım,utancımdan uzun süre sokaklara veda etmiştim.hala daha etkisindeyim,gördümmü öyle kız kaçarım,bir köşeye girip ağlarım.
deepblack
ilkokulda erkek fatma olarak çağırılan kız takımı. mahallede erkeklerde futbol oynayan, bazen tesbih salladıkları görülen evin ikinci direği insancıklar.
ilseyim
erkek gibi görüneni vardır bunların, ki ilk gördüğünüzde kendilerini belli ederler. itici olurlar genelde. biraz özenti gibidirler. yaptıkları hiç bir şey üstlerine oturmaz. bir de tanıdıkça içindeki erkeklik fark edilenler vardır. bunlar giyim veya hareketler itibariyle erkek gibi olmasalar da rahat tavırları, kendilerini kasmamaları, saçma sapan kaprisler yapmamaları, her konu üzerinde utanmadan çekinmeden konuşabilmeleri... zamanla içlerindeki erkek ruhu ortaya çıkarır. bunlar toplumun onlara benimsetmeye çalıştığı kız tipinden uzak kalmayı başarmış ama dişiliğini de yitirmemiş olanlardır genelde.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol