gökmen özdenak

sinirsahibi
galatasaray da iyi oynamis kaptanlik yapmis sonra nedendir bilinmeyen bi sekilde telegol yorumcusu olmus gerilim ve stres dolu ortama ziya sengule kina getirmis, yaptiklarinin hepsi akila gelse akillara zarar fidbol yorumcusu. ziya sengul tarafinda her hafta ayar verilen tv insani.
gky
fenerbahçe-galatasaray arasında oynanan ve 4-0 biten maçtan sonra,yorumu ilginçtir; "tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bilmek gerekir" her hafta telegolü izleme sebeblerinden biridir kendileri.
deathless
galatasaray ın unutulmaz golcülerinden biridir.telegol programındaki süper yorumları adnan aybabay ı hırpalaması ziya sengulle kına muhabbeti unutulmaz.kafasındaki büyük olasılıkla limondur.
mad
istanbulspor forması giydi. galatasaray’da oynadığı 12 yıllık dönemde 4 lig şampiyonluğu ve 2 türkiye kupası sahibi olan kadroda yer aldı. 1976’da, galatasaray’ın avrupa kupaları’ndaki 50. golünü attı. golcülüğü ve kafa vuruşları ile tanındı. 1972 - 1977 arasında a milli futbol takımı’nda 10 kez yer aldı. 1980’de faal futbol yaşamını noktaladı. halen spor yazarlığı yapmaktadır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol