otobüsteki teyze

kitty the hunter
her otobüste bir adet bulunur,saciniza,basiniza,kupenize karisir,yer vermek zaruridir efenim bu insanlara,vermezseniz bakislari ile ole bi baski olusturur ki seytani gorursunuz gozlerinde
mossa
(mossa i-pod dinliyoor.)
teyze : evladım...evladım baksana!

(mossa da tık yok duymuyor)

(teyze kulaklığı çeker ve..)

teyze : çocuğum ne bu müzik böyle bambambam hem ayıp hemde sağır olursun böyle
mossa : ama teyzecim kime ne zararı var?
teyze : sana var daha ne?!
mossa : peki teyze peki...

( 5 dakka gecer gecmez..)

teyze : kızım kalk bakiyim incem ben!
mossa : höynk! ama teyze ben zaten iç taraftayım !
teyze : biliyorum..kalkta bi zahmet $u tu$a basıver...
mossa : tu$a basmı$lar zaten teyze...
teyze : olsun sen bi daha bas! hem ayıp değil mi ananen ya$ında bi kadını kırmak!
mossa : peki teyze yaaaa...

(bkz: ben bunu bugün ya$adım)

(edit : bahsi geçen $arkı metallica ’dan ’ die die die my darling ’ dir.)
kagit ucak
aldigimiz son haberlere gore bir cok otobuste rastgelinen bu teyzenin aslinda 1 tane oldugu ve faaliyetlerini surdurmeye devam ettigi rivayet ediliyor. ara$tirmalarimiz devam ediyor.
ali biberon
hiçbir zaman ayakta kalma korkusuyla otobüse adım atmaz. hep kendine güvenir. nasıl olsa bir enayi, gittiği otobüs express olsa bile ona yer verecek. kendine güveni tamdır. oturarak seyahat eder.
ilseyim
yer vermeni isterler. bakışlarıyla rahatsız ederler önce. yetmezle "sana söylüyorum kızım, gelinim sen anla." misali lafla rahatsız ederler. bunu yapan teyzelerin çoğu da yaşlı değildir. günden geldikleri çok bellidir. hatta bazılarının ayakkabıları topuludur. yanınıza arkadaşı oturursa sizin ders çalışıyor olmanızı önemsemeden sizi yerinizden kaldırmaya çalışır, yerinden kaldırabileceği ders çalışmayan gençleri kaldırmaz. tek derdi arkadaşıyla muhabbet etmektir. bir de otobüste düğmeye basmazlar, sonra da şoför durmadı diye tantana çıkarırlar.
janthamade
teyzelerin bu modeli sadece kendine yer verilen biri degil baskalarina da yer verdirten biri olmayi gerektirir. soyle ki teyze gelip yakininizdaki bir genci yer vermek zorunda birakti diye yirttiniz sanmayin sizden buyuk biri otobuse bindiginde henuz yaniniza yaklasmamis olsa bile sizin yer verip vermemek konusunda ki dusuncenizden bagimsiz bir sekilde teyze donup sizi durtecek ve ayip ayip yer versene amcana diyecektir.
cocabora
bir de bunların trendeki versiyonları vardır.onlar daha çok konuşur tecrübelidir uzun yolu severler,tedarikli gelmişlerdir.hatta bi keresinde 3 arkadaş trende muhhabet ediyoruz ve şansızlık o ki o teyzeden daha çok sesli konuşuyoruz,yani frekans olarak geçmişiz onu ve yediremedi bu durumu ve benim hafif toplu arkadaşıma:
-heyy tombul şişko,karnın kadar dilin de varmış senin,burda hasta bayanlar var biraz sessiz ol bakayim terbiyesiz!
gibi böyle göt edici laf etmiştir bize.ve bunlar genelde seyircilere oynarlar,rezil etmeyi severler,dikkat derim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol