evli birine aşık olmak

0 /
pistimsah
imkansızı sevmektir belki bilerek belki bilmeyerek başkasının bahçesine girmektir.zor kelimesi bu ilişkilerde anlamsız kifayetsiz kalır çünkü bu noktaya en yakın kelime imkansızdır. kabullenmek zordur ve eğer gercekten sevmisseniz şahısı sadece susarsınız gerisi yakışmaz zira adam olana. anlatamazsınız kimseye anlamasını bekleyemezsiniz kabul edersiniz en büyük günahı işlediğinizi telefonlarınızı kapatır belki şehirden bile kaçarsınız ama asla başarmak değildir kaçmak.sadece kortizonlu iğnedir enjekte edilen yaraya kaçmak acısı hep saklı.
elmyra
bile bile lades demek.olmayacak birşey değildir aslında, aşk bazen acımasızca çıkar insanın karşısına, engel olamazsın, zor olur herşey, ama nihayetinde bu olayın kontrolden çıkıp da ilişki boyutuna gelmesi hoş değil. hem kendine hem aşık olduğun kişinin eşine acımasızlık olur. aşık olunan kişi için de ilişkiye onay verirse asıl suçlu o olur kanımca. herşey onun kontrolünde gelişip şekillenir. bu erkek ya da kadın olsun fark etmez. dediğim gibi ilişki olmadığı sürece aşk ilk önce kendi içinde yaşanır, evli ya da bekar olsun fark etmez.
bb
evli birine aşık olmakta sorun yoktur. yapılması gereken tek şey duygularını gizleyebilmek ve o kadınla/adamla bir daha görüşmemeye çalışmaktır.

eğer görüşmek zorundaysanız da hiç de umrunuzda değilmiş gibi davranabilmektir önemli olan...
freak
erkekseniz ve karsı tarafla bir ilişki varsa birkac hafta sonra kadın tarafından kocamı öldür mutlu olalım teklifi gelecektir. sonunda siz hapise hatun bekarlığın verdiği özgürlükle baska adamların kollarına..
ilseyim
imkansızı istemektir çoğu zaman. aşık olunan kişi büyük ihtimalle bu aşkı fark etmeyecek, fark etse bile yüz çevirecek ve hatta aşığını küçümseyecektir. tabi evli olan taraf da aşık olabilir. ama bu da bencil biri değilseniz aşkınız ve vicdanınız arasında kalmanıza yol açacaktır. sürekli çatışmalarla boğuşmak zorunda kalırsınız. iyisi mi uzak durmalı evli insanlardan.
greyfurt
izin verilince yaşanan salak olaylardandir. ilk saniyede ket vurulunca işler yolunda gider ve yaşamanız muhtemel olan milyonlarca hüsrandan bir kaçını elemine etmiş olursunuz.
onununkoru
hiç bir zaman fiziki yada ruhen tamamen size ait olamayacak kişiye aşık olma durumu. hep hayatının kapı eşiğinde kalırsınız çünkü kapıyı çaldığınızda karşınıza sevdiğiniz değil eşi çıkacaktır.siz ona gidemezsiniz o size gelir ve ezik kalır, azla yetinir, kendi kendinize mutlu olmayı öğrenirsiniz ömrünüz beklemekle geçer.
totik
karşı taraf evli oldüğünü gizlediyse aldatılmışlık hissi yaratan, kendinizi eşin yerine koyduğunuz, şu adama dersini versem mi acaba dedirten durumda gerçekleşebilir. bir anda aşıkken bir anda düşman olunabilmektedir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol