çok küfür eden kızlar

0 /
ilseyim
erkeksi ve rahat olduğunu, kuralları kırdığını ispatlamaya çalışan; veya çok küfredilen bir ailede yetişmiş kızdır.
sitivreyvaugin
dikkat ve ilgiyi toplamaya çalışırken sıçıp batıran kızlardır evde iyi aile kızı rolü kesip sokağa çıkınca mükremin abla kesilirler ha çok güzel küfür edenlerde vardır ama onlar bu kategoriye girmezler
most wanted duygu
ozguveni olmayan,obsesif insan modelinin gunumuze uyarlanmis halinde taraflardan di$i kismini temsil eden kiz türü.ozguven eksikliginden kaynaklanan bir durumdur kanimca.cocukluguna inmek icab edebilir.sevgisiz ve de saygisiz bir ortam da buyumus olmakta bu tip agresifliklerin temelinde yatan ana sebeb olabilir.

itici kizlardir.kendilerini ispat etmek ya da sonu gelmeyen egolarini tatmin etmek icin etrafa camur atarlar.amman diyeyim uzak durula.
tetik
bugün okulda rastladığım bir olay.artık toplumumuzun ne kadar yozlaştığını mı gösterir,anne babanın evlatlarını başıboş bıraktığını mı ? yüzeyselliğin dibine vurmaktanda öte eksilerine inilmiş bir olaydır.küfür hiç kimseye yakışmaz,hele kızlara;hiç!..
akasha
bir şekilde göze batmayı başaran kızlardır. çok küfür eden tüm diğer insanlar gibi iticidirler benim için.
esmeralda
heyt be ben bu ortamların gülüyüm,benden sorulur buralar ayaklarına yatan kızlarımız da sık rastalanan eylemdir.ayıptır,şiddetle kınıyoruz.unutmayın ki kızlar çiçektir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol