başka ülkenin devlet başkanı gelince eve gidememek

imgoindeeperunderground
inanilmaz anlamsiz bir durumdur ve dun gece bir suru ankara’li insan tarafindan yasanmistir. tam is cikis saatine denk gelen putin ve erdogan yemegi sebebiyle yollarda saatlerce sefil olan, alternatif olan hic bir yolu da acik birakmayan bir zihniyet sebebiyle isten cikip "peki evime nasil gidecegim" sorusuna polislerden "saga cekip park edin, yol acilinca gidersiniz" cevabini alan insanlarin yasadigi durumdur.
3 saat kadar kapali kalan yol sebebiyle insanlar ne yapacagini sasirmis ve herkes kufur etmistir. bu kufur eden insanlara polislerin de dahil olmasi bir derece rahatlatici oldu, halk ve polis ayni yone kufur etti cunku.
bugun de istanbullu insanlarin basina gelmesi beklenen durumdur ayrica.
dun ve bugun degil ne zaman bir devlet baskani gelse cekilen ciledir.
bizim basbakanimiz bu ulkelere gittiginde uc saat evine gidemeyen insan oluyor mu? olsa o ulkede o baskan tekrar secilir mi o halk tarafindan acaba. bunlar da merak konulari.
webgum
trafigin hali icler acisiydi denecek bir durum. bir gidim ilerlemiyordu, insanlar birbirlerine korna calip kufrediyorlardi. devlet baskanlari sehrimizin huzurunu bozuyor, gelmesinler diye aglanabilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol