mustafa hakkında herşey

0 /
sinirsahibi
karisi yabanci bir adamla trafik kazasi gecirmis ve hayatini kaybetmistir. sir dolu yabanci ise hastaneye kaldirilir.
mustafa karisinin adamla olan iliskisini ogrenemek icin cilginca bir plan yapar. fikret adini tasiyan genci kacirip sehirden uzak bir yere goturur, boylece karisinin gizli yasami hakkindaki detaylari zorla da olsa ogrenecektir. fakat bu gerilim dolu iliski sonucu kendi hakkinda da bazi gerceklerin farkina varacaktir. ve olaylar kisa surede kontrolden cikar!

yonetmen: cagan irmak
oyuncular: fikret kuskan, nejat isler, basak koklukaya, serif sezer, arda secgun, zeynep eronat, borgahan gumussoy, kutay kokturk

tur: aksiyon/gerilim
sure: 119 dak.
tursu
muzikleri ve atesbocegi sahnesi disinda "arak" oldugunu dusundugum,ozellikle cahil periler kokan ve tabii onda biri edemeyen turk filmi.
ups
kanimca sinemalarimizda hakettigi seyirci sayisinin cok altinda kisiye ulasabilmis 2004 yapimi film..
ups
fikret kuskan ve nejat isler’in hem senaryodan hem de goruntulerden daha one ciktigi guzel bir film...
olu beden
cagan irmak’in yonettigi, mor ve otesi’nin muziklerini yaptigi guzel bir film.mor ve otesi’nin populeritesini 2 kat katladi diye dusunur dururum.
exorcist
popularitenin altinda ezilen basarili bir turk yapimi, bu film gosterime girdikten aylarca sonra konusulmaya basladi acaba bunda harun ve takiminin etkisi var mi?
cocabora
çağan ırmağın sinemalarda keşfedilemeyen filmi.fikret kuşkan ve nejat işlerin götürdüğü film.tam bir gerilim olmasa da bazı sahneler insanı koltuğa kilitliyor.türk filmlerinin kalitesinin arttığı bunla,mustafa hakkıknda herşeyle anlaşılıyor bence.en azından son çekilen hababam sınıflarından çok daha iyi.ancak sinema seyircisi benle aynı fikirde olmadı.
ayrıca en çok etkilendiğim sahne,nejat işlerin sabah sandalyeye bağlı uyandığı sahne ve:
-çişim var..
-kibarca söylemeyi bilmiyormusun sen!bunun başka söyleyiş biçimleri var,lavaboya gidebilir miyim,banyo ne tarafta falan...siz hepiniz böylemisiniz,öğretmediler mi size!
....ve...
-banyonun yerini biliyorum!!ve fikret kuşkan nejat işlerin üzerine işer....
gottacatchemall
film mustafa isimli mukemmeliyetci sahsın kendinde gormedigi hatalarını gosteren ve onun acı dolu uyanısını anlatan enfes turk filmi ayrıca muzikler cok oturmus diyemeyecegim....
kitiara
fikret kuşkanın nejat işlerin üzerine işediği sahnede koptuğum film.ayrıca filmde mustafanın müzik zevkine hayran olmuşluğum vardır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol