kız arkadaşına etek giydirmeyen erkekler

valequentill
tükürdüğünü yalamayan erkek modelidir. kendileri arkadaşları ile köşe başında tesbih sallayıp takılırlarken geçen etekli kızlara laf attıklarından ve bunu arkadaşları ile beraber yaptıklarından sonra da kendi aralarında o kız hakkında ileri geri konuştuklarından olsa gerek. sevgilisi etek giyerse arkadaşları o kız hakkında da atıp tutabilir ve ya bunlardan ayrı herkesi kendisi gibi görür, her erkeğin sevgilisine laf attığını - kendisi gibi - düşünür.

(bkz: sallandiracaksin bunlari taksim meydaninda)
sitare
zevki olmayan erkek tipleridir. bir bayana en çok yakışan kıyafet olan eteğin genellikle boyu hakkında çok spekülasyon yapılır. bazen etek boyunun da bokunu çıkartan kızlar olsada etek güzeldir, cicidir ve kız arkadaşına etek giydirmeyende eziktir, kendine güvensizidr.
fastjunkie
gayet de, türk toplumunun salak tabularından kaynaklanan, türk insanındaki; sokaktaki etekli kızlarımızı taciz etme tutkusu, onlara ucuz kadın ve her an sevişmeye hazırmış gözüyle bakılması bu yüzden de abazalıklarını gidermeye çalışmaları, eteği anneannem giyse bile azacak derecedeki zavallılıkları ve acizlikleri, kendi kızı bir oğlanla görüşüyor diye dövüp, sokakta babasının yanındaki kızı yaşındaki kıza bile kötü gözle bakabilecek seviyedeki arsızlıkları vb. gibi sosyal sorunların farkında olan, ve bu durumlardan kaynaklanan taciz olaylarının kız arkadaşının başına gelmesine katlanamayacak insandır. bir de bir söz ile entry mi sonlandırmak istiyorum, "ahlaksızlık saçta mı bakışta mı".
eğitim şart


ilseyim
etek kısaysa giydirmeyen erkek modelidir. eğer uzun etek de giydirmiyorsa erkeksi kızlardan hoşlanıyordur, hatta belki derinlerinde bir yerlerde kızsı erkeklerden.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol