bilgiçin hevesinin kirılması

gorgeousbabe
bilgi sozluge uye olur olmaz haluhazirdaki yazarlarin saldirilari karsisinda olusan durumdur. bu yazarlar monitor karsisinda kikirdeyerek neyi ispat etmeye calisirlar bilinmez tabe.
darth sidious
yanlis yapan herkesin basina gelebilecek olaydir. amac yanlislari birakip, mutlu mesut yasamaktir. kimsenin kimseye dusmanligi ve hatta kasti olmayan belki de tek interaktif olusumdur bilgi sozluk. bu nedenle hatalardan ders alip gelecek yazarlara ornek olmak gereklidir.

(bkz: hepinizi seviyoruz)
imgoindeeperunderground
kikirdeyen yazarlar ayar baskaninin aciklamasidir;

kimseye kisisel bir kastimiz olmadigi gibi, bu alinan uyarilar kesinlikle uzun zamandir burada olan ama yazim kurallarina uymayan yazarlara da yapilmaktadir.

amacimiz mumkun oldugunca komik olan seylere kikirdemektir.

bu tavri engellemek icin yapilmasi gereken en onemli sey ilk girilen 50 entry boyunca kendi kendine "ben bir sozlukte yaziyorum" demektir.

yazim hatalarina dikkat edelim, hata yaptigimiz zaman kabul edelim, her sey zaman icinde oluyor, guzel oluyor.
cadiagaci
çömezlikten bilgiçliğe yeni adım atılmışken doğru düzgün arama yapmadan açılan başlığın sözlükte yer etmiş yazarlardan aldığı tepki karşısında ağlayıp zırlayıp tepinmek.
walide sultan
tabiatin kanunu gibi birseydir bu da...tirsmamak lazim... sabirli ve yurekli olmak lazim...heryerde kurallar vardir ve burada bu kurallar oylesine konulmamistir,bunlara harfiyen uymak lazim...bunlar bilgiclerin huzur ve mutlulugu icindir...hem zaten, uyulmadiktan sonra kurallar kural olabilemez ki...gelecege umutla bakmak lazim...’at kosturmak’ diye tabir edilse de, oyle bozkirda olmadiginin bilincide olup, altili ganyan gibi de dusunmeyip, suvari taburunda gibi olculu hareket etmek lazim...’incele butonu’ herzaman sadece uc harfi girince basliklari vermese de ’aramaya kesinlikle inanmak lazim’...hem mantikli azicik ta duygusal olmak lazim...ak tolgali beyler beyi gibi ’ilerle’ nidalariyla sozlugumuzu basariya ulastirmak lazim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol