kız arkadaşınla rakı içmek

cocabora
hani aslında şu rakı fiyatlarıyla hergün olabilecek bir eylem değil de eğer olursa ilişkiye değişik bir boyut gelebilir gerçekten.ki bazısı rakıyı içtikten sonra bülbül gibi olabilir tüm sırlar ortaya yavaş yavaş tane tane dökülebilir.dikkat emek lazımdır.ama en önemlisi o şekilde rakı içebilecek kız bulmaktır.
trakya kızları önerilir.
kirmizioje
bu basligi anladimsa ne olayim. adam damadi , oglu, kankasi, patronu dahil tum erkek grubu ile icer de neden sevgilisi ile icmez?
bir de kadinlar da raki icmez mi? entry’min silinmei riskine ragmen yazacagim kardes. burada turk kizlardan konusuyorsaniz bu "aaaaa 5 yasina geldi oglum yuruyor" gibi birsey ya.
tikiligi birakin oyle sevgiliyle margaritalar falan, buyrun raki icin.
saskin mesajlar gelirse basliga tepki olarak rakici feministler birligi olusumuna gidecektir.
busabahlarinbiranlamiolmali
eğer kızsanız eğlenceli bi durumdur..çünkü erkekler herzaman rakıya karşı dayanıklı olduklarını sanıp fazla içerler siz az içip dalga geçilen taraf olursunuz başta ama ardından erkek arkadışınızın haliyle dalga geçmenin tadını çıkarırsınız,özetle bi çok erkekğin karizmasını çizdirebilecek bi durum..
aysemayse
gayet güzel bi durumdur. hatta güzelce hazırlanmış mezeler ve alaturka müzik eşliğinde,güzel bir masa hazırlanmış ise en az şarap içmek kadar romantik olabilir..yavaş yavaş sohbet ederek, mezelerin tadı çıkarılarak pek bi güzel olur.
ibibikler oter otmez ordayim
magandaların olmadığı bir mekanda içiliyorsa daha keyiflidir..ama alınan alkol miktarına dikkat edilmelidir. mekandan kalkış var, eve gidiş var, evde kaldırış var..var da var yani..
göt olmamak lazım. di mi ama?
beyaz komur
deniz manzarası olan güzel bir restoranda ya da sadece manzarası olan bir restoranda, güzel bir fasıl eşliğinde, eksiksiz meze ile mükemmel olabilecek olaydır.
made in heaven
erkekler arasında kurulan rakı sofralarının vazgeçilmez muhabbetleri;askerlik,götürülmüş hatunlar,futbol ve memleket meseleleri konusulamayacağından pek keyifli bir aktivite olmaması muhtemeldir.sürekli "ay iğrenç kokuyor bu" şeklinde yakınmalar duymanız garantidir.ha rakı çarpar hatun da bana verir şeklinde bir düşünce ile böyle bir işe kalkışıyorsanız o da sizin güzelliğinizdir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol