ben okumayi okula başlamadan öğrendim

alacakarga
dogru olma olasiligi olan cumle. okumayi gercekten de okula baslamadan ogrenmis cocuklar bulunmaktadir, hatta yazmayi ogrenenler de vardir. haklari yenmemelidir. gercekten yalan soyleyenler de mutlaka vardir ama iki grup birbirine karistirilmamalidir.
made in heaven
anaokulu ögretmenim sayesinde gerceklestirmis oldugum olaydır.ancak sonrasında tamamen basarısızlıklarla dolu bir ögrencilik kariyerini geride bırakmış bir birey olarak simdi gecmise bakıyorum da,o dönemde mahalledeki arkadaşlara hava atıp etraftaki büyüklerden aldığım aferinler dışında hiçbir faydası olmamış bana.
kirmizioje
bunu yapan ogrenciler ilkokul 1’de dersi pek dinlemez. agac yasken egilir sozunu dogrularcasina da buna devam eder. cogunlukla sinavlara son dakikada calisanlar bunlardir.
bu isi ben de yaptim, iyi halt ettim diyorum.
kalia
sonra okula başlayınca da tüm sınıf arkadaşlarımı depresyona soktum diye devam etmesi gereken cümledir.
betterthan
bu tip cocuklar eger ki bir devlet okulunda okuyorlarsa okulun ilk yillarini gayet geyik gecirdiklerinden dolayi 4.siniftan sonra beyin hantallasmasindan dolayi daha zor ogrenmeye ve hizli bir sekilde birincilik kursusunden dusmeye baslarlar.
ragnarok
2.5 aylıkken hın hın,pisi pisi diyebilen bir çocugun gerçekleştirebileceği olası bir eylem.şahsen hiç bir eğitim almadan ilkolkula başladığımda okur yazar + 4 işlem yapabilen bir çocuktum.ilk dönem sonunda sınıf seviyesi yüzünden okumayı bile unutmuştum.bu tip çocukların bilinçli anne ve babalar tarafından dogru okullara ve eğitim kurumlarına teslim edilmesi gerekmektedir.
shevek
"ne zaman öğrendiysen öğrendin, fakat kaç kitap okudun acaba?" sorusunu sormadan geçmemek gerekir bunu söyleyen çoğu kimseye.
adrenokortikotropik
çarkıfelek,parola gibi yarışmaların izlendiği evlerde harfleri tanıma ve boşlukları doldurarak kelimeleri oluşturma fırsatına sahip çocukların başına gelebilmiş olaydır.ancak bu çocuklar 1.sınıfta genelde öğretmenlerinin ilk toplantıda şikayet ettikleri tipler olurlar.öğretmen okuduklarını öğrenince fiş falan kestirmez bunlara,keşke her şey zamanında yaşansa da herkeşler yıldız yumurta soy fişini kesse dedirtirler.kaldı ki daha okunacak bi dünya zaman var,ne acele be çocuk ? da dedirtirler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol