ayder yaylasi

neeskens
gözleri olanlara dünyada görülmeye değer birşey olmadığını söylemek zordur.yanında kendini götürdüğün sürece farklı birşey bulamazsın.ammmaaaa burası farklı hocam.çamlıhemşinden yukarı fırtına vadisinden yukarı çıkarken içine çoşku dolar.bir de kazım koyuncu,birol topaloğlu dinledin mi artık sen sen olmaktan çıkarsın.keşke herkeş gitse görse.yok herkes gitmesin boku çıkar.dümenden lazlar gelmesin.orjinalleri gelsin.
(bkz: anladın sen onu)
freshy
rize’nin ardeşen ilçesinden yukarı, kuzeye doğru, fırtına deresi boyunca 40 kilometre yol teperek ulaşılabilir.
freshy
ayder’in üst kısmında görülebilecek devasa bir bayrak var işte onu geçip bir müddet ilerledikten sonra harika bir doğa manzarasının içinde karnınızı doyurabileceğiniz lakin tam olarak adını hatırlayamadığım bir kır gazinosu bulabilirsniz.
ayder’in merkezi sayılabilecek olan yemyeşil çimenliklerle kaplı ve eğimli kısmen düz bir arazi var ki burada insanlar günün en hareketli saatlerinde kalabalık gruplar halinde horon tepmektedir. gözünüze kestirdiğiniz bir gruba dalarak siz de horon tepebilirsiniz.
zekirbelli
bu gözler gördüya bu muhteşemi ölse gam yemez desem yeridir. yanında kumanya, kulağında gökhan birben gözün alabildiğine uzaklarda..işte böyle bambaşka tatla doldurur insanı ayder.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol