bilgi sözlük kardeş okul kampanyası

sinirsahibi
independence de izin verirse acilmasini istedigim faydali oldugunu dusundugum hadise. belki iclerinden ne adminler cikacak di mi diye de sordurtur kimi zaman.
isbu entry yazildiktan saniyeler sonra houston’dan duyurulan bana bekledim de gelmedin sarkisini soyleten kampanya. hadi artik dedigim olay.
independence
a dan z ye destekledigim, yapabilecegim her ne varsa muhakkak yapacagim ve bir $ekilde ucundan tutacagim kampanya.organizasyonu saglayan arkada$ yeterki olmasi gerekenleri ba$lik altinda siralasin.
sinirsahibi
jedi destegiyle kendimi super hissettigim olaydir ayni zamanda nadiren yaptigim baslik altina 1(yaziyla bir)den fazla entry girmeme ragmen belirteyim.
kafamda bunun icin bir okul var bile.
buca kaynaklar ilkogretim okulu izmirdedir bu okul daglarin arasinda sikisip kalmistir. zira okulda ogretmenlik yapan bir arkadasima gore okul pilot okul olsa da zar zor yakacak almistir. bu kucucuk insanlara defter kalem kirtasiye malzemesi her ne olursa iste temasa gecip neler yapilacagi kararlastirilmasi gereken kampanyadir.
ben kitap ve kirtasiye yardiminda bulunmayi oneririm, geri kalan tum yardim sizin elinizde niye o okul niye bu degil diyen olursa da ben de derim ki "dombili olma okulu oylayalim ona gore is yapalim", susar.
netice itibariyle bu kampanya super kampanyadir. ilgilenmeyenin pasif porno yildizi olmasi istenir.
sinirsahibi
an itibariyle gerekli olanlar:

1)kitap, defter, kalem akla gelebilecek kirtasiye urunu
2)okul ile iletisim asamasindan sonra okul tarafindan belirlenecek fakir cocuklara giyecek yardimi.
3)bu kismi en onemli olani herkesin eksiksiz katilimi! nedir ki bir haftasonu gidilir cocuklar mutlu edilir.
4)kampanyanin surekliligi.

herkes 20 milyon ile bi kirtasiye cantasi yapsa cetvel, kalem, silgi, defter ya da kitap alsa

ikinci maddenin oluru durumunda toplanlip carrefourdan migrostan ne biliim cok pahali olmayacak yerlerden 5 10 saglam mont alinsa o buz gibi sogukta okula gomlek ile gelen cocuklar usumese ve ortak bi tarihte her sehirden kalkilip okula gidilip bu olay gerceklesse:
yazar olarak bunu gorsek 40 denyoya ayar vermis gibi seviniriz.
pariscombo
ilk olarak okul ile baglantiya gecilip,oncelikli ihtiyaclarin belirlenmesi ve buna gore hareket edilmesini gerektiren kampanyadir.
seyhmerat
hala devam edip etmedigini,ve ya gercekten olup olmadigini merak ettigim kampanya,eger olursa iyi olur cunku elimde bagislanacak bir suru kitap var.
newsted35
bilinmesi gerekir ki kaynaklar ilköğretim okulu’nun yardıma ihtiyacı yoktur .gayet modern ve tam teşekküllü bir okuldur.eğer yardım yapılacaksa kırıklar birleştirilmiş ilköğretim okulu’na yapılmalıdır.o okul gerçekten yardıma muhtaçtır.ama illaki bu okula yapılacaktır denirse sonuna kadar destekliyorum.
hepimizhiciz
kimsenin takmadığını düşündüğüm geçmiş kampanya.

tekrar başka okullar için çaba sarfedilmesi gerektiğini düşündüğüm aynı zamanda....
biraz işe yaramak için harekete geçilmesi gerekir değil mi... hayatta nefes alıyorsak boşa almamalı, boşa yer kaplamamalı...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol