lc waikiki

insomnia jim
zamaninda her cocugun giydigi bazen kaliteli bazense iki yikamada yer bezi kivamina gelen urunler satan turk marka.ayrica her alisverisinizde kasiyer size yapiştirma verirdi.zannimca artik bu sekilde bir marka yok ama yamuluyor da olabilirim.
janisbaby
eski fransız çocuk giyim markası iken son yıllarda aile boyu türk giyim markası olmuştur. ortalama fiyatları ile her bütçeye hitap eder.
melankomik
son zamanlarda "arkadaşlar lcw leyla zana’nın eline geçmiştir sakın lcwden bir şey almayına aldırtmayın!!" türündeki forward maillerin başrol oyuncusu.

insanlar ne kadar da zeki! ne kadar da becerikliler, milletimizin canını yakan bir konuyu bile ticari bir hileye dönüştürme konusunda. bunu nasıl lcw düşmanları yaptıysa beni de lcw kiraladı herkese bunun yalan olduğunu duyur diye;

"arkadaşlar! yok öyle bir şey! lc waikiki’nin ucuz ve kaliteli ürünlerini bu kış da sömürmeye devam edebilirsiniz.. yehuuu!.."


edit: demek bayağı ses getirmiş ki adamlar sitelerinin girişine bile uyarı koyarak belirtmişler :http://www.lcwaikiki.com/index.php/tr
kale
aile planlamasından bihaber ailelerin markasıdır. ne zaman içerisine girseniz 5-6 çocuklu aileleri görmeniz mümkündür.
hmmmmmtmmcnm
eskiden zenginlik belirtisi olan marka. artık öyle değil. salı pazarıyla aynı işlevde. çoğu zaman salı pazarından daha ucuz. bayram üstü dışardan bakınca bile fenalık geçiriyorum. allah çalışanlarına gerçekten yardım etsin.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol