bütün kızlar güzel

0 /
sinirsahibi
carpik bacaklari uzerine giydigi kilt ile beynimde kalici zararlar vermis ali guven’in kulak yipratan sarkisi. bununla birlikte tarihin en buyuk yalanlarindan biridir.
jimi hendrix
büyük yalanlar arasına girebilecek bir cümle.bütün kızlar güzeldir veya bütün kadınlar güzeldir demek ne kadar inandırıcı? bakımlı kadın vardır’ı unutmamak lazım.zira bakımlı oldukları halde çirkin olan kadınlar da vardır.fakat takdir edilesi kadınlardır bunlar.en azından çok güzel olup kendine bakmayan veya çirkin olup öyle kalmaya devam edenlerden farkları vardır.saygı duyuyoalardır,ilk önce kendilerine sonra çevrelerine.
ithilquessir
kizlar, yada nazim’in degimiyle
"
kadinlar,
bizim kadinlarimiz...
"

evet yaradilistan guzeldirler ya guzellik kavrami yine biz insana aittir. guzel’in lafi degisir dilimizde, tadi yogunlasip kuflenir. ben sahsen hafif tombulcana, biraz kisa boylu, kivircik sacli kadinlari severim. orta cagdan kalma bir guzellik cercevesinin yeni caga sancili uygulamasi bu gordugunuz.

kadini guzel yapan erkegin begenisinden cok hemcinsinin, kendisinin begenisidir. o yuzden televizyonlar bir kere kazidiysa beynine korse giymis kadinlar gibi olup, sacini sariya yuzunu pembeye boyamasini... degistiremezsiniz. bakire bir beyin bulmak zorlasiyor giderek, mtv’den cosmopolitan’dan firlayip yapisiyor bu egoist penisler. estetikli goguslere, bakimli tirnaklara ve giderek yayvanlasan bir dille konusan alcak(!) agizlara yapisiyorlar.

arabeske vurmuyalim. begenmiyorum "modern" kadini. yine de kadinlar banyoya giriyorlar... cirilciplakken su elinden geldigince yakinlastiriyor onlari safliga. ve uyuyorlar. biz insanlar icimizdeki en ilkel ve vahsi duygulara gore hala ayni uyuyoruz. kardes kardes der gibi. bir yastikta kocar, gokten uc elma duser gibi. ve modern kadini begenmesemde kendilerine has kokulari, icinize yayilan gulumsemeleri ve dudaklarinin catlak kirmiziligiyla guzel buluyorum kadinlari.

kadinlar guzeldir ya, bes para etmez guzellikleri bizdeki bu ask olmasa.
floydian
birçok kız değişik erkeklere göre güzel olabilir ama bir grup kız vardır ki bunlara hiç bir erkek güzel demez ama onların sorunu güzel olmamak değil bakımlı olmamaktır. diğerlerinden tek farkları budur kanımca.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol