bilgi sözlük forum sayfası

sinirsahibi
forum tadindaki entryleri noktalayacak sayfa hayirli olsun denilesi varlik. jedi’nin son harikasi. "hahhah baska bisey istesem olcakmis" dedigim sanal platform.
goretomb
tez zamanda acilmasi durumunda bilgic ki$ilerin rahatca geyik yapmasini ve geyiklerini sozluk sayfalarindan uzak tutacagini du$undugum hadisedir.
bu sayede bazi yazarlar da birbirlerine foto yollayabileceklemi$.
darth sidious
son entrysinin uzerinde iki yıl geçmişken tekrar gündeme getirmek istedigim basliktir. soyle ki; hepimizin kullanabilecegi bir forum sayfasında sozluk konseptinden uzak emege saygi ve +rep modunda paylasim yapilabilir. begenilen sarkilar, klipler, oyunlar ya da hernelerse onlar rapid ve benzeri paylasim programlari var oldugu surece serverda fazlaca yer isgal etmeden paylasim surdurulebilir. tek sorun forumlarin genelde php olmalari bizim serverimizin de linux olmamasidir. asp forumlar da olmasina ve hatta olmasa bile yazma kabiliyetine sahip yazarlarimiz da olmasina ragmen linux server bulunsa bugun acilabilecek olsumdur. orada azip cosan yazarlarin sozluk konseptinin icine etmesi engellenmis orada heveslerini almasi saglanmis olur. bizim icin de istedigimiz film, resim ve sarkiya ulasmak icin guzel bir kaynak yaratilmis olur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol