caner ile tülin

0 /
independence
aylardir ba$imiza bela olmu$ iki insan.biri bizi gozetliyor yari$masindan cikan iki ki$iydi bunlar sanirim.ben oyle hatirliyorum.evlenecekler mi, ayrilacaklar mi diye ulkenin neredeyse gundemini olu$turdular uzun bir sure.pahaliliklari, enflasyonu ve dunyada olup biten her $eyi bir kenara itip caner ile tulin`e yogunla$mi$ti insanlar bir sure.arada sirada hala kar$imiza cikar bu ki$iler ve bezginlik hislerimiz yine ayyuka cikar boylelikle.illallah dedirtirsiniz insana artik illallah.siz evlenseniz kime ne, ayrilsaniz kime ne..medyanin nasil bir gucu vardir ki iki alelade insanin evlenmesi ya da ayrilmasi resmen ulkenin gundemini olu$turabilir hala cozebilmi$ degilim ben.
webgum
show tv de biz evleniyoruz isimli yarismadan turemistirler. (bbg nin farkli farkli versiyonlari) isimleri kerem ile asli...vs gibi kahramanlarla ozlestirilmis. bi barisip bir kusen ve turkiyenin prime time haberlerinde cikan ikili olmuslar. simdi de ayni sekilde gelinim olur musun yarismasindaki tipler haberlere konu olmaktadir.
pariscombo
dayanilmaz ikilidir bunlar.igrenc bir programin bas rol oyuncularidir.tulin kizimizin literature kazandirdigi bir kelime takdire degerdir!
-benim sana karsi bir hoslantim var.
seha
iyice bos islere merak salmis halkimizin beyninin son kirintilarinida yiyen bir cesit orgutun en onemli isimleri.kanimca bu orgutu devlet de desteklemektedir.halk bu orgutun o kadar etkisindedir ki devlet zam ustune zam koysa vatandasin ruhu duymaz.onlarin tek bir derdi vardir tulin ve caner evlensin..
goretomb
her sabah uyandigimda tv ekraninda gordugum gebe$ ikili.
boyle gurursuz boyle haysiyetsiz erkek gormedim omrumde,kendisine
birak yahu kiz vermiyosa vermesin, kiz mi yok sana?
diye telefon acmayi dusunuyorum da ama malum kontor yaziyor, kiyamiyorum.
sinirsahibi
xx kromozomlunun kurtlar vadisinin dunku bolumunde rus selim’in yerinde olmasini, digerini zaten memati rolunu iyi oynadigi icin allaha havale ettigim duble antipatik.
independence
bir rivayete gore bu muhte$em ikili yeni bir tv programina soyunuyorlarmi$.programin konusu "kafada bardak kirmanin pratik yollari" olacakmi$ ve porgram canli telefon baglantilari ile zenginle$tirilecekmi$.

kaynak:gotum.
discordia
dün akşam saçma bir magazin programı izlerken anneannemin kulaklarını çınlattığı şahıslardır.caner’in neden ortalarda görünmediği merak konusu olmuştur.nedendir,nasıldır,bu bir kayıp mıdır bilinmemektedir.gereksiz bir popüler kültür nanesidir.tekrarlanmasın yeter.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol