kavgayi en onden izleyen insan

enharista
toplumumuzun insanlarımızın duyarsızlaşması olayıdır ancak kavgalar da kullanılan techizatın da ağırlaştığı kavgalardır.bilerek izliyorsa insanlık suçudur.
armour
cep telefonuyla kameraya çekiyordur muhtemelen. bi tekme de o telefona gelmez ki girsin götüne videolar. hayır gün içinde çektikleri o abuk videoları sonra kime izlettiriyor nasıl bir zevk alıyor bu insanlar onu anlayamıyorum ben.
with all my love
en az arkalardan izleyen insan kadar zevk düskünü,insan görünümlü öküzdürler. zira orada bulunma sebepleri aynidir. nedir bulunma sebepleri? hayatlarina biraz aksiyon girsin..alacaksin yumrugu girdireceksin burnuna, gör bak bir daha bir yerlerine bi sey girsin istiyolar mi. velhasilikelam içinden geçen düsünceler aynidir, ha kavga edenlerden taraf tutuyorlar ve bu tuttuklari taraf farkli taraflar ise bilmem, ki bunlari öküz yapan nedenlerin basinda bu düsünce gelir, antrparantez içinde belirtelim onu. evet. yani demem o ki; bir kavgayi izlemeyeceksin, önden yahut arkadan farketmez, izlemeyeceksin iste. dalacaksin sen de. hepiniz birbirinize girecek sekilde. var mi öyle uzaktan izlemek. sonra da oturur; kim ne kadar ne yedi, kim kime ne kadar ne girdirdi onun istatigini hesaplar, helallesir, kalabaliga karisirsiniz sonra.
kalimera
bu sıfata mahzar ya da mazhar her neyse işte ondan olan adam en önde bir şeyler izliyor olmanın haklı gururunu yaşar. "izlenecek bi şey olsun da ne olursa olsun" genellemesi hayatının anlamıdır. hatta o an elinde çekirdekvari bir şeyler yoksa çok kötü hayıflanır. hatta bu kavgayı bilgisayarına, laptobına, telefonuna, bi şeysine indirmek ister.
hiç hazzetmediğim insan modelidir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol