tamer karadağlı

0 /
sevgi kelebee
gizli kamera magduru. esi de kendi de tiyatrocudur ve yillarca ferhunde hanimlar dizisinde basari ile rol almistir. su an yagmur zamani isimli dizide rol almaktadir. zannimca tutulmasinin sebeblerinden ikisi, ayni zamanda dublaj sanatcisi oldugundan sesinin tanidik gelmesi ve george cloneey benzerligidir.
seyhmerat
bir türlü oyunculuğunu beğenmediğim hatta oyunculuğu nereden öğrendiğini merak ettiğim kamera karşısında samimi olamayan ve gayet yapmacık olan kişi. seslendirme sanatçısı olaraksa başarılı.
radioslave
oyunculuğu çok kotu olmayan ama sınırlı olan.

birde dikkat ettiğim hep elini gözüne götürür avcunu gözüne koyar, hareketleri bile kısıtlı
cikolata
elele dergisine verdiği röportajı okuduğumda, sıfır magazin bilgim ile saf saf yorumlayıp, sanki karısı onu aldatmış da boşanmış izlenimini edinmeme sebebiyet veren, her iki cümlesinden birisine bir yazar, bir ressam, gündemden bir olay, bir spor örneği filan tarzında şeyler sıkıştırarak "ben çok kültürlüyüm, gündemi de fena takip ederim." havası yaratmaya çalışmış, kendini beğenmişliği üzerine 3 beden büyük gelen ve tiksintimi kazanmış vasat oyuncu. kendi durumunu açıklarken brad pitt ile karşılaştırma eğilimleri göstermesi ile de kıçımla gülmemi sağlamıştır. ilahi! aynı tiksintiyle de "ağır erkek" tavrının yurtdışında işine yarayamayacağını söyleyerek broadway hayallerini yıkmak görevini edindim.
elma sekeriiii
kendisi kızı zeynoya çok dü$kündür.her öglen ve ak$am saatlerinde, yeniden birle$tigini dü$ündügüm arzu hanımla birlikte kızını okula bırakır ve alır.

bilinçli baba allah için. kocalık statüsünü allah bilir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol