ölümün alternatifi

mitili
yoktur. ya ya$arsin, ya olursun. nefes alirsin ya da almazsin. konu$ursun, ya da susarsin.

bazen secemezsin i$te, ummadigin anda alip gotururler seni. o zaman; dokunursun, hissedemezsin. bakarsin, goremezsin. ya$arsin, ama istedigin yerde degil. konu$ursun, ama tanimadiklarinla. seversin, ama ardinda kalanlari seversin.

yarim kalmi$sindir cunku, yarin kalmi$tir.

- ne ara oldun de biliyorsun ulan?
+ ben bilirim.
pinkcat
vardır.ama yaşam(ak) değildir.yaşarken ölmek, ölürken yaşamaya çalışmak, öldüğünün farkına var(a)mamak bunlardandır.ölüm kişiye pek çok alternatif sunar,kişiyi çok seçmeli bir sınava tabi tutar ki zaten ölümün kendisi bir sınavdır.
betterthan
olumden ne anladigina baglidir bu alternatifler insan hayatinda,eger olum hayatin bitisiyse,hayat bazen bir sevgili tadindadir insan icin,bazen bir arabadir hayat,bazen bir cicek,bazen bir dost,kisi kaybettigi zaman onlari hayatida bitmistir gozunde olumun alternatifidir bu onlar icin,sadece nefes alip veren bir organizmadir artik kendisi,
birde olumun ruhun bedenden ayrilip allah a ulasmasi olarak tanimlayanlar vardir,onlar icin hayat sonucu allah a ulasmak olan bir yoldur ve bunun gerceklesmesi sadece ve sadece olmekledir yoktur alternatifi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol