motorola v3i

satanist yiyen kedi
son derecede $ik bir dizayna sahip telefondur.v3i modeline göre geli$mi$ olup hafiza karti desteklemektedir.zaten kutusundan da bir adet 256 megabyte’lık hafıza kartı çıkmaktadır.v3 e göre en geli$mi$ yanı itunes özelliğinin bulunmasidir.3gp videolar çekip izlenebilinir standart olarak.

ileti rapor almak istedigimiz her mesaj için her defasında manuel seçim yapmak zorundayiz.bu telefonun kötü taraflarından biri.bir süre sonra telefonunuzun ekranından parmak izi silmekten bıkıp telefonunuzu kırmayın.yazık olur.onu bulamanyalar da var.

v3i’nin türkiye gelen bir bölümünde ne yazık ki kitlenip ı$ıkların sönüp yanması sorunu mevcuttur.bunun için altı bin adet takla atsanız bile düzelmemektedir.ben attım oradan biliyorum.

ayrıca telefonunuzun versiyonunu yükselterek mp4 formatında videolar çekip, yeni özellikler ve muhte$em skinler kondurabilirsiniz.bunun içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_9965188/tm.htm adresine girip yazanları uygulamak durumdasınız.fakat flashlama i$lemi sirasinda elektrikleriniz giderse sıçtığınızın resmidir.önceden bol bol dua etmeniz $iddetle önerilir.mümkünse dua edip bir de laptop ile yapilmalidir bu i$lem.fakat eğer tüm i$lemleri bitirirseniz gözlerinizi alacak bir v3i sahibi olacaksınız.kendimden biliyorum.

ayrıca telefonun fiyatları her yerde oynaklık göstermekte.iyi ara$tirip alın.sonra kazık yedim diye sözlüğe ağlanmayın.ben size diyorum ba$tan.
stella
v3i alınır, sevinilir, 3 gün sonra bozulur. garanti kapsamında iade edersiniz, beklersiniz bilmem kaç ay. telefon gelir, sevinilir, 3 gün sonra tekrar bozulur. uğraşamam denilir ve telefon süs olarak evin bir köşesine konulur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol