rüştü nün beşiktaş a transfer olması

seeyouindisneyland
beşiktaşın son yıllardaki fenerin kullanmadıklarını alalım politikasının son halkası.doğrusu , yanlışı beni ilgilendirmez.

mustafa doğan
ali güneş
tayfun korkut
tayfur havutçu
nobre
mehmet yozgatlı
rüştü rençber

noluyoruzzzzz ?

ama , kendisini kolu bacağı sargı içindeyken transfer edip , ona bu altyapıyı,bu ismi veren camia onu affedecek mi , bilinmez ?
neeskens
bundan yıllar yıllar önce beşiktaş rüştü’yü almaya karar vermişti.rüştü tatlinden dönüşte trafik kazası geçirince beşiktaş onu almaktan vazgeçmişti.rüştü’nün beşiktas’a gelmek kaderiydi.kaderin önüne kimse geçemez.insanoğlu kuş misali.yaaa yaaa vay anasını sayın seyirciler.
betterthan
oncelikle rustunun besiktasa transferi hakkinda dusunduklerimi surada yazmistim #577099
ancak fenerbahce acisindan olaya baktigimdada ortada bir dallamalik var gibi duruyor,soyleki
kardesim siz degilmiydiniz rustu dunyanin en iyi kalecisi diyen,siz degilmiydiniz rustu sakatlandiginda hassiktir gitti lan rustu volkan malina kaldik diyen,volkanin ardindan kaleye gece serdari gorunce lan lan bu kim rustu nerde lan diyen,daha 2 gun once bu adama kaptanlik pazubandini verende sizin yonetiminizdi.simdi cikmis yok defolu mal yok bilmem ne cart curt,bu cins yorumlarin ardindan fanatik damarim yine kabardi ne olursa olsun artik besiktaslidir rustu rencber fenerde sunu almistir

(bkz: babalar gununde babayi almak)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol