çok sarhoştum hatırlamiyorum

imgoindeeperunderground
ickiden hafiza kaybeder hale gelebilmek gercekten basaridir. hangi miktarda tuketilmis oldugu anlasilamaz boyle bir alkolun. hadi insan bir kere anlatir bi sabah yanimda bi hatun vardi ama kim oldugunu ve oraya nereden geldigimizi hatirlamiyorum diye, onda bile eminim bir takim fotograf kareleri halinde geceden hatiralar vardir, bunu kabul edersin ama her ictiginde hic bir sey hatirlamaz hale gelmek ancak bunun ardina siginabilme rahatligindan kaynaklaniyor olabilir.
parabola
9 senelik kardes otesi, ayni universiteyi kazandigim ve ayni evi paylastigim insanin bana sovup el kaldirdiktan sonraki sabah ozur dileyip soyledigi cumle. cok basittir. her boku yiyin sonra bu cumleyi soyleyin ve hic bir sey olmamis gibi hayatiniza devam edin.
trex
bazı kızların gece boyunca istediklerini yapıp, sabah olunca hatırlamıyorum ayağına söylediği laf.
zekirbelli
herzaman herşeyi hatırlayan bir insan evladı olarak,hatırlamayanlara şaşar kalırım dediğim başlık.öküz deviren mi içtin a canım demekte gider.
huni delisi
-cooh sarhoştum hatirlamıyorum valla.
+hatirlatayım efendim 345 yeni türklirası artı bahşiş.
-hıım çikaramadim ki halaa.
+ben çıkarayım isterseniz.
-yok tamam ben halletçem şimdi az zaman tanı bana...
elma sekeriiii
bu söz genelde ya birini yataga atmı$ ba$ı baglı ki$inin ya da agzıyla degil kıçıyla içmi$ ortalıga kusmu$ bögürmü$ batırmı$ insanın agzından çıkar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol