boğaz ağrısı

ups
ilik su icilmelidir.sicak icilen seyler ilk basta rahatlik hissi verse de uzun vadede tahrisi daha da arttirir..
purplish
kulak-burun-bogaz uclemesinin arasinda basi cektigine inandigim agri turu.bu uclu birbirine siki sikiya bagli olup,’birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin’ sloganini ilke edinmislerdir.
carpediem
eger sigara iciliyorsa gecmek bilmeyen hastalik. oksurugu de beraberinde getirir. siz oksuruge bogulurken, toplu tasima araclarindaki insanlar size hastalikliymissiniz gibi bakar. bir de oruc varsa, gun boyu su icilmemis ve bogaz kurumustur. gicik yapar, iki oksuruk arasinda nefes bile alamazsiniz ki o kadar sik oksurursunuz. sicacik cay, ozellikle bitki cayi, cok iyi gelir, rahatlatir.
angelus
nefes almak, sıvı tüketmek, yemek yemek, yutkunmak gibi en basit ihtiyaçları dahi cehennem ızdırabına çevirmekle ünlü ağrı çeşididir.
mitili
ne yaparsanız yapın, düzelmeyeceği varsa düzelmiyor. bazen kendi kendine bitmesini beklemek gerekiyor. sanki uzay boşluğundaymışım hissini veriyor. o kadar güzel yiyecekler, içecekler sarmış dört bir yanımı, ama ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum. hayat size güzel olm. keyfini çıkarın hazır yapabiliyoken.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol