düşman askerlerini gay yapan gizli bomba projesi

0 /
stella
milliyet son dakika:

düşman askerlerini ‘gay’ yapan gizli bomba projesi ortaya çıktı!

berkeley üniversitesi’nden bir grup uzman abd ordusunun gizli kayıtlarına girdi ve atıldığı zaman düşman askerlerini gay yapacak bir bomba projesinin planlarını ortaya çıkardı.

‘bilgi edinme hakkı kanunu’ yoluyla ohio hava kuvvetleri üssünde ‘gay bombası’ projesi çalışmalarının yapıldığını öğrenen california, berkeley üniversitesi uzmanları bu haberi san fransisco’daki kpix televizyon istasyonu aracılığıyla tüm dünyaya duyurdu.

tohumları 1994 yılında atılan proje düşman askerlerinin üzerine atıldığında erkeklerin birbirlerine karşı cinsel istek duymasını sağlayan bir kimyasal ‘aşk bombası’ niteliğinde. hava kuvvetleri aktif olarak uygulamaya geçilmeyen ‘gay bombası’nın varlığını kabul ederken projenin, etkiye geçtiği zaman düşman askerlerinin savaşmak yerine birbirleriyle seks yapmasını sağlamasını hedeflediğini bildirdi.

linki de bu:http://www.milliyet.com.tr/2007/06/13/son/sonyas17.asp

"savaşma seviş"

instrument
atılan bomba kadınları öldürür, askerler de bir süre sonra kadınsızlıktan azarlar ve birbirlerini şey ederler. bu işin salakça bir esprisi tabi. bir de şu var. askerin cinsel kimliği savaşı neden etkilesin?

at bombayı, adam kadın askerlerle birlikte olacağına erkek askerlerle birlikte olur, sonra işi bitince savaşmaya devam eder. bu nasıl bir savaş psikolojisidir? gay asker daha mı güçsüzleşiyor ya da savaşma isteği mi azalıyor. sağda solda televizyonda kaslı maslı atletik bir sürü gay erkek var. onları koyun bakın nasıl savaşıyorlar. neyse ben de daha az saçmalayayım.
imphotep
düşman askerleri bayansa pek işimize yaramayacak bombadır.zira zaten aylardır spor yapıp savaş eğitimi almış hatun kişisi yeterince bombadır.ayrıca bir bombaya gerek yoktur.
eldrun
cephede düşmana doğru hücum ettikten sonra öldürmeyen ama siken bir bölüğün varlığından haberdar olan savunmadaki taraf bu bölüğün üstlerine geldiğini gördüğü an tabanları yağlar büyük ihtimalle.
sanatis
+laaaaaaaaa hayrullaaaahh gaç lan bomba geliyor patlacak
-ebenin ami gudbettin bi yalan konuşma yaa
-haassktir gudbettin abi affet beni seni yalancı olarak bilmişim özür dilerim hakkatten bomba yanımıza düşecek az sonra
?cııııuuuvv pıssssssss
+mnskym patlamadı pıss yaptı rus malımı lan bu yohsa
-hayrullaaaaahh g-stringim var sanıyodum ama yan marketten alır gelirim şu hendekte bekle beni geliyorum...



huni delisi
-dusman askerini gay yapan bomba icatettik baskanim.
+güzel de gaylar savasamaz diye bi kuralmı var salak profosör.gidiniz daha öldürücü bi bomba bulunuz.lan sen yoksa su gülme gazıyla seksek oynatan kremi bulan profesörmüsün.
-abi ceymis bond filmi bitince işsiz kaldim kayinco soktu beni askeri departmana nolur kovma evde çil çocuk aç..
meclupcash
bu bomba etik olarak pek hoş olmasada düşman askerlerinin motivasyonunu iyi şekilde etkileyecektir. askeriye de bayan bulunmadığından dolayı bu bombadan sonra olacaklar bellidir. bu tercihi pek tasvip etmesekte saygı duymaktan başka şansımız yoktur.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol