ilişkide yas farkınin psikolojik rolu

wereyda
(maçoluk denen ki$isel -izm`i önemseyen azınlığı hariç tutarsak)

çoğu kez sadece kadınların arıza çıkartmasına neden olan roldür. erkekler rahattırlar, kasmadan takılır; ne sübyancı olurlar, ne de tokmakçı. ama kadınlar kendilerini kullanılıyormu$ gibi hissetme hastalığına yakalandıklarından her zaman su koyuverirler.

ben anlayamıyorum onları.
(bkz: biri bana anlatsın)


pinkcat
yaş farkı kişiler için önemli ise ilişkinin seyri bundan etkilenebilir.erkek büyük kadın küçükse bu daha çok olgun erkek fantezisi zannedilebilir.ama bunun atında farklı nedenler yatar.kişi olgun,zeki ve kapris yapmayacak birini istiyor olabilir,şefkat arayışında olabilir.sevilme ihtiyacı hissediyordur.erkek küçük kadın büyükse bu sefer de cinsellik ön planda denir.erkek kadınla sadece seks için birlikte zannedilir.oysa erkeği olgun kadına yönelten kadının kendine olan güvenidir.evet,yaşça büyük kimseler yaşlarından ötürü daha olgun davranırlar.kapris yapmazlar.çoğu şeye doymuş olurlar.hayatı tanıdıkları için genç sevgiliye rehberlik ederler.hayatın tüm renklerini gösterirler.bu sebeplerden ötürü tercih edilesidirler.zaten meyvelerin bile olgunu daha tatlıdır.olgun sevgili ise genç sevgiliyi sahiplenir,ona doğruyu yanlışı öğretir.ha sadece cinselliği doyasıya yaşamak isteyen orta yaş krizinde olan olgunlar da yok değil.ama genel olarak verimli bir ilişki çeşididir her iki taraf için de.
set me free
30 yaşa kadar olağan bir durumdur. fizyolojik uyumsuzluk bu yaş sonrasında ortadan kalkmakta. dolayısıyla psikolojik bir sorun da pek yaşanmamaktadır diye düşünüyorum. 25-15 ikilisi ile 35-25 yaş ikilisi
aello
olgun ama yaşı küçük birinin kendinden yine yaşça büyük biriyle çıkması sonucunda psikolojinin de sorun olarak rol almaması gerektiği inancında olduğum durumdur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol