edebiyatsözlük com

bgat
edebiyat severler için hazırlanmış faydalı bir sözlük. birkaç entry okuduktan sonra, "aman allahım" dedim, bir sözlük ortamında arka arkaya böylesine düzenli cümleler... tebrikler, tebrikler.

http://www.edebiyatsozluk.com
bgat
bir de şöyle bir durum vardır bu sözlükle ilgili. orada yazan kişilerden bir kısmı profesyonel anlamda yazarlık yapıyor ve çeşitli öykü kulüplerinden gelip de daha önceden hiçbir sözlükte yazmayan bireyler de çoğunluğu oluşturmuş, bu nedenle forum tarzı bir yaklaşım serbest bırakılmış. yönetim kendisi böyle bir formatı serbest bırakmış. ancak kaliteli bir ortam olduğu kaçınılmaz. zira edebiyattan haz almayan insanların bu sözlükten haz almaları pek bir zordur.
angelus
geyikedebiyatsozluk.com olması gerekirken zannediyorum bir karışıklık olmuştur. neyse, tez zamanda düzelirler/düzeltirler gibi.
bgat
içinden birkaç entry alınıp gözler önüne serilerek eleştirilse de (adil bir davranış değil bu) genelinde çok iyi yazılar ve yazaları olduğu gözlemlenmiştir. yediden yetmişe herkes okuyup bilgi sahibi olabilir, en azından kaka sözler içermiyor.

edit: çok yavaş bir sözlük ya bu. kapatsınlar hemen.
stella
şöyle bir açıklama yapılmıştır dondurulmayla ilgili:

"sözlüğün programında bir sorun olduğu için teknik problemler doğacağından ve teknik adminimiz askere gittiğinden bu sözlükle ilgilenemeyeceğinden ileride daha büyük kayıplar doğmaması için sözlüğü dondurma kararını aldık.

dün gece çıkan sorunda varolan girdileri kurtardık ama ileride çok daha fazla insan, çok daha emek verdiği bir sırada geri dönüşsüz bir problem olabilir.

fakat sözlüğe bunca girdi girip emek verenler olduğu için başlıklara ve girdilere ulaşılabilecek. sadece giriş yapılamayacak, yeni başlık açılamayacak ve girdi girilemeyecek.

yazdıklarını kaydedenler veya başka bir sözlüğe taşıdığı için silinmesi isteyenler [email protected] adresine mail atıp bu isteklerini belirtirlerse bu istek yerine getirilecektir."

bekliyoruz hayata dönmesini.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol