yeni başlayanlar için türkiye

angelus
türkiye de yaşamaya yeni yeni başlamış bireylere yönelik hazırlanması beklenen, içeriğinde; kazanılan bir maç sonrası pencereden uzak durulması gerektiğini, emniyet şeridinde giden araçları gördüğünde şaşırmaması gerektiğini anlatan maddelerin bulunması muhtemel hadisedir.
john maynard keynes
yemek yerken bıcak yerine catalın kenarını kullanmasını ogrenin, bir yerde sıraya girmişseniz ve arkanızdan birileri onunuze geçiyorsa "ya once ben geldim" demeyin,uyanık olun siz de onun onune geçin,otobuse mini etekle binmek gibi bi gaflette bulunmayın,yılbası gecelerinde taksimden uzak durun,elektrik-su vs.. kesintilerine hazır olun,son olarak beklenmedik ne varsa bekleyin unutmayın burası turkiye..
elma sekeriiii
bak evladim, diyarbakir ilimiz kurdistanin bas kenti filan degildir!bu buyuk bir oyun ve duzmecedir. sen o cahil insanlardan olma seklinde bir anne, baba ya da ogretmenin cocuga cografik olarak turkiye hakkinda verebilecegi bilgi turlerinden biridir.
melih18
burada yaşayacaksanız ölülerle aranız iyi olmalıdır zira her yeni güne asgari 2 ölüm-şehit- haberi ile uyanırsınız. her iki güne bir yanına verilen bombalı saldırılar da cabası; kısaca burada yaşamak için duyarsız ve hissislik başta gelen özelliğiniz olmalıdır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol