hastalaninca duygusal olmak

webgum
insanlar hastalaninca abartmaya da baslarlar. ornegin erkekler daha cok hastalaninca oluyorum zannederler. inlerler, sizlanirlar. ama su bir gercekki erkek veya kiz, insan hastalaninca daha cok ilgi bekler, bekledikce iyice bekler, gozyaslari suzulur, sevdicegim beni niye aramiyo diye dusunur senaryolar yazar.

-huriyeeeeeeeeee ahhhhhhhh oluyoooooooooooooom, ahhhhhhhhhhhhhh.
-muhiddin abartma istersen biraz grip olmussun. simdi corba yaparim biseycigin kalmaz.
-huriye anlamiyon galiba oluyom dedim sana... ahhhhhh, ohhhhhhh, oooooh...
beauty disaster
an itibariyla nezle olmu$ bu bünyeninde ya$adıgı durum.zira olay aslında gözlerden $uursuzca akan gözya$ları ve durmak bilmeyen salya sümük vaziyetiyle de daha bir renklenip daha inandırıcı da olmuyor degildir.
apple
maalesef ki bilhassa erkeklerde fazlasıyla mevcut durum. sanırım büyütürken anneleri böyle alıştırıyor bunları.

hele ki evliyseniz, akşam olup eve gidip kocanızı dinlemeyi hiç mi hiç istemezsiniz. siz bütün gün çalışırken, o hastayım diye (altı üstü dondurma yemiş, boğazı şişmiştir) evde yatmıştır, nazlanacak kimseyi bulamamıştır, tüm potansiyeliyle birlikte akşam eve gelmenizi beklemektedir.

ne ilaç içmeye teşvik etmeniz, ne çorba yapayım nidalarınız çaresizdir. çekeceksinizdir. o nazlanacak, siz de onu pohpohlayıp idare edeceksinizdir. iyileşmesini dört gözle bekler, "ben hasta oluym da göstericem sana gününü" diye intikam yeminleri edersiniz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol