poşet çay

0 /
independence
sicak suyun icerisine sarkitilan ve ipin ucuna tutturulmu$ kagittan bir bolumun icerisinde bulunan cay turu.icmeyeli seneler oldu bu caydan.o kadar nefret ediyorum kisaca.bir cafede demleme cay yoksa o cafede oturulmaz bile bana gore.
webgum
isyerinde caya doyamama ve istedigi gibi icememe olayi sonucunda bolca edindigim ama sicak suyun yasak oldugunu ogrenince husrana ugradigim cay cesidi.
independence
sabahin bir karanliginda evden cikilacaksa ve hava soguksa hem kisa zamanda hazirlanabilmesi acisindan super hem de di$arinin soguguna kar$ilik alinabilecek en iyi tedbirlerden.hic sevmem o ayri.
sepulturk
demlenmiş sayın yanında esamesinin bile okunamıcak ama demelemeye de üşeniliyorsa bir adet doğuş poşet çay’la biraz olsun insanları mutlu edebilecek çay türü.
independence
ben gibi ultra cay tiryakilerini, gecenin bir yarisi demleme cay yapmak gibi buyuk bir zaman kaybindan ve eziyetten kurtaran, tekerlek ve ate$ten sonra en buyuk icat.
mad
dünyanın en kötü çaylarından biridir. bak ürün/marka ayrımı yapmıyorum. kalite kalite ayrılan çayların en kötüsü seçilerek yapılması bunun açık bir sebebi zaten. üşenmeyip demleyivericeksin çayı, adam gibi içeceksin işte.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol