güven erkin erkal

0 /
goretomb
senelerdir rock muzik hakkinda radyo programlari yapan,cesitli dergilerde yazan hatta u$enmeyip turk rock gruplari hakkinda bir de kitap yazan,ancak bir programda kendisini rock tarihcisi olarak tanitip rezil kepaze eden ki$i.
fatih altayli denen gerzegin sorusuna evet turkiye’de satanist insanlar vardir gibi manasiz bir cevap vererek yetmezmi$ gibi bu insanlarin sanildigindan daha fazla oldugunu ekleyen bizi tv kar$isinda ekleyen adam.
rock tarihcisi olmu$sun ama insan olamami$sin diyebilecegimiz $ahis.
allah cezani verecek nidalari ile sokaklarda yurumeye cali$mi$tir kendisi o donemde..
atilim
gercekten genc muzisyenlerle ilgilenen organizasyonlara basin sponsoru olan cok faydali ve yararli bir insandir kendisi... kisa boyu ile atom karinca misalidir.. haftaya radyo programima konuk olacaktir. www.istanbul.edu.tr/radyo program 15.00 ile 16.30 arasinda sali gunu...
marjinal
her pazar radyo d de 23.00- 02.00 arasi maximum rock isimli cok basarili bir program sunan, turkiyedeki tum rockcilarla az cok muhabbeti olan mutevazi insan...
olu beden
yatili okudugum icin pazar gunleri yapty?y programyn tekrarlarini izledigim ve radyodaki programiyla cakisip hangisini izleyecegime karar veremememi saglayan insan.
belkibirgunbiryerde
bu adam bu geceki programında beni ve benim gibi pek çok ogün sanlısoy severi hayalkırıklığına uğratmıştır...son albümünden bir parçayı bu geceki programında ilk kez yayınlayacağını kendi ağzıyla açıklamış,bizi radyo başında sokak lambası gibi gözlerimiz faltaşı şeklinde dikmiş,sonra da bi güzel kekleyip güzel güzel uyumaya gitmiştir... bi daha da dinlersem...gerçi güzel programdı ama...
narcotic
yerinde olunası adam...

her türlü arsivi bilgisi ve kadiköy carsısında bir kitapcisi bulunan adam...

herkesi tanır,şebnem ferah’tan bahseder ’’ay şebnem’cimle gecende bayagı eglendık’’ gibi kelimeler eder...bizi deli eder..

cok sever,sayarız...

sert kalın,taviz vermeyin...
tamu
komşu olduğumuzu daha yeni öğrendiğim, muazzam bir müzik bilgisi ve arşivine sahip sahip bostancılı insan. yuxexes programını hazırlayıp sunan hatta aynı isimli derginin sorumlu yazı işleri müdürü olan, her ay programında derginin yeni sayısını ve çizgi romanlar tanıtan, programa da hakikaten kaliteli işler yapan kişileri çağıran televizyon/radyo adamı, ekşi sözlük yazarı.
independence
bugun programinda sagolsun "bilgisozluk.com onerdigimiz bir sitedir, girin gezin gorun" demi$tir.bir $ekilde bilgi sozluk’u telaffuz ettigi icin kendisine te$ekkurumuz bir borctur elbette.

deborah
cici sözlüğümüzü yüxexes programında dile getirip bizi gururlandırmıştır. önerdiğimiz bir site dediği için kendisinin üzerimde "biri bizi gözetliyormuş lan" gibi bir etki bıraktığı apaçık ortada. sırf bu yüzden ne kadar karizmatik olduğunu afişe etmek istemiyorum.

şaka bir yana insan bir acayip oluyor her gün girip satırlar yazdığı, bir şekilde emek verip zamanını harcadığı bir yerin yüxexes gibi kaliteli bir programda isminin geçtiğini duyunca.bu duyguyu bize yaşattığı için şahsım adına kendisine teşekkürü bir borç bilirim.
kertenkele

sevdiği bir arkadaşının ((bkz: gece ırmaklar) oluyor) isteği üzerine, tanıtımı için bir şeyler yapmaya çalışan hıyardır (hatta buradaki yazarların kimisine göre antipatik, sübyancı vesair sıfatları da ekleyebilirsiniz)

ve doğrudur, bu güven "bünyesi" sitenin 5 yıldır varolduğundan da habersizdir... e iyi ama siteyi oluşturan güzel kardeşlerim; o ne şişik bir egodur ki bunu bilmiyorsam (bilmiyorsak) bu nasıl ayar verilecek bir durum olarak algılanıyor? e zaten bu bilinmiyorsa, o nedenle gece kardeşimiz buranın basın ilişkileri konusunda yardımcı olmaya kalkmamış mıdır? kalkışmışsa da daha ilk dream tv hamlesi sonrası bu kız bir şey istediği için o site yüzünden utanmak ve özür dilemek zorunda kalıyor?
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol