kablolu tv

maliyeci
donem itibariyle aylik 7 milyon civari bir masrafla butun kanallari gicir gicir gormenizi saglar ve ekstra bir suru de kanal izleme sansini verir abonelerine.
bonibon
izlemeniz gereken butun kanallari iceren faydali yayin.ama nedense kablolu yayinin gittigi yerlerdeki insanlar digiturk e geceli cok oldu...
independence
internet sitesinde $u $ekilde bir yazi mevcut

sayın abonemiz,

bildiğiniz üzere firmamız 1997-1998 yılından bu yana türk telekomünikasyon a.ş. (devir sonrası türksat a.ş.) ile imzaladığı sözleşme uyarınca kablo tv ve kablo internet servislerine ilişkin bağlantı ve bakım-arıza hizmetlerini siz abonelerimize sunmakta idi..

firmamız, telekomünikasyon kurumu’ndan kablo tv işletmeciliğine ait ruhsat belgesini 24.04.2006 tarihi itibarı ile almıştır. söz konusu belge ile firmamız, halen yürütmekte olduğu ve yukarıda açıklanan hizmetlerin yanı sıra, kablo tv üzerinden yayınlanacak tv kanallarını belirleme, internet hız ve tarifelerini belirleme, faturalama, abonelerle kablo tv sözleşmesi imzalama ve bunun dışında kablo tv üzerinden sunulacak telefon, data gibi diğer hizmetleri verebilme konusunda işletmeci olarak yetkilendirilmiştir.

yetkilendirme ile birlikte önceden olduğu gibi müşteri memnuniyetini önde tutan firmamız, sizlere sürekli, kaliteli ve en önemlisi seçme imkanına sahip olacağınız çeşitli hizmet paketleri ile siz saygıdeğer abonelerimizin hizmetine devam hedeflemiştir;

kablotv işletmeciliği hakkını türk telekom’dan yasa ile devralan türksat a.ş.’nin söz konusu işletmeciliği tekel hakkı olarak görmesi ile birlikte kablotv şebekelerine hukuka aykırı şekilde müdahale etmesi ve dışardan taşeronlar sokması üzerine, halen görülmekte olan davalar sonuçlanıncaya veya karşılıklı bir anlaşma sağlayıncaya kadar siz değerli abonelerimize hizmet veremeyeceğimizi üzülerek bilgilerinize sunarız.

kablotv ve kablo internet ile ilgili bilgi almak ve arıza bildirimi için türksat’ın 444 0 126 servisine kayıt bırakmanız gerekmektedir.

saygılarımızla
01.09.2006

kablonet iletişim sistemleri san. tic .a.ş


http://www.kablonet.com/knet/
independence
cok $ukur ne zaman minicik bir yagmur esse yahut az biraz firtina ciksa bu sistemin tum yayinlari iptal olur, ya sinyal alinamaz ya da hepten gider.sen kalk dunyanin bilmemkacinci en buyuk metropolunde ya$a(ki bunu her firsatta gozumuze gozumuze sokarak anlatsinlar) sonra biraz yagmur yagdiginda yayinlarinin yerine yeller essin.ulan altyapin sifir olduktan sonra ben ay ussu alfada ya$asam kac yazar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol