toplama bilgisayar

sinirsahibi
marka bilgisayar satanlarin kullanicilara soktugu kazigi adi gecen gruba sokan teknoloji urunu. ayrica programlari lisanslamanin disinda bi numarasi yok. nedir teknik servismis, sanki herhangi mekanik arizada tamirat yapabiliyorlar anakart uzerinde, yollari kaldirmadan lehim yapabilen insan evladini bulup, istihdam etmedikce gereksizdir marka bilgisayarin verecegi garanti. gider windows’u office’i diger programlari lisanslarsin olur. kasmamak gerekir, zira kasarsan kusarsin.
goretomb
her zaman satin almayi tercih ettigim pc.
parcalarin marka, model, performans ve uyumlulugu hakkinda arastirma yapan, takip eden insanlar ekseri sorun ile kar$ila$mazlar.
marka pclerde de neticede ayni marka model ekran karti, anakart, islemci vs. vardir bir tek monitor ve kasada markaya ait ibare vardir.
bu durumda neredeyse 2 kati parayi odemek akil kari degildir kanimca.
alman
en iyi bilgisayar turudur.marka pc saticilarinin verdigi kysitli kalitede ve kazik fiyat listelerine bagli kalmadan pasa pasa,keyfinize gore toplarsiniz bilgisayarinizi.
pariscombo
komsudan mouse,sirketten ekran,kayinco’dan ana kart vd. seklinde "aa bak at sinegi" diye bagirarak dikkat dagitma yoluna gidilip toplanan bilgisayardir.
strahd
bilinçli tüketicinin maddi,manevi karlı çıkacağı hem kendi ihtiyaçları doğrultusunda bir bilgisayara sahip olabileceği hem de daha uygun fiyata bilgisayar satın alabileceği yöntem.
with all my love
sifir bir bilgisayar aldiktan bir muddet sonra cikarma bilgisayar olacaktir zaten. iyisi mi toplama olsun, pozitif bir sey cikiyor ortaya en azindan.
misal ben pc’min kasa ve monitor disinda herbir parcasini degistirmek durumunda kaldim; kimi kirildi, kimisi bozuldu, klavyesinin icine cekirdek kabugu kacti, kablosunun disleri faresinin kuyrugu koptu...

ha sonuc ne oldu? cikarma bilgisayar gorunumlu toplama bilgisayar. bu iyi bir sey ama yine de. zira laptobimin monitorune zeval gelmisti de, aylardir surunuyor hala bilgisayarci ellerinde. parcalari satilsa alirsin hani. ama yok iste yok. ozel mi geliyormus neymis. toplamasi da olmuyor onun, ne aci.
simplist
bilgisayarın temel parçasının monitör olmadığını bilecek kadar bile olayı kavramış olanların tercih edeceği tek bilgisayar çeşididir.
sanırım apple ürünleri dışında standart donanımlı bilgisayar alan kimseyi tanımadım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol