ödemeli telefon görüşmesi

independence
yapilan telefon goru$mesini aranilan ki$iye bindirmek.turkcell`de geli$tirdi aynisini..
*135*053........# yaziliyor ve yes e basiliyor..ardindan kar$i taraf goru$meyi kabul ederse arayan ki$inin telefonu calmaya ba$liyor..
darth sidious
eskiden ankesorlu telefonlarda da vardi bu olay . hala devam ediyor mu bilemiyorum. birden telefon calar dili dili ziirr diye acarsiniz operator kadin cikar ve bidi bidi su numara sizi odemeli ariyor kabul ediyormusunuz der, he kabul ediyoz dersiniz baglarlar ve fatura size girer. numarasi 131 di galiba.
expert3
kermit’in bana surekli olarak yaptigi cagri turu. turkcell’e bu hizmetinden dolayi allah cezeni versin diyorum baska birsey demiyorum. allahdan internet uzerinden engellenebiliyor.
sinirsahibi
kontor olmadigi durumlarda super olan, kontor oldugu durumlarda ise daha super olan gorusme turu. sadece turkcellden turkcelle olmasi kotu tabi, bu sekilde bi donem konturlerinizi tuketip zirt diye operatorlerini degistiren arkadaslara gecirmenin caldirip caldirip aratmaktan baska yolu kalmiyor.
angelus
bazen bu görüşme isteği faturalı hat olarak tabir ettiğimiz numaralardan da gelebilmektedir. o zaman insan biraz işkillenir, bir miktar huylanır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol